Reacția lui Cîrstoiu față de susținerea nașului său, Băsescu, pentru Nicușor Dan. De ce n-a fost de acord fostul președinte cu candidatura

captură video Antena 3 CNN
captură video Antena 3 CNN

Cătălin Cîrstoiu a dat din casă, la propriu, în emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3 CNN.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul din partea Coaliției la Primăria Generală a Capitalei, a fost prezent în platoul Antena 3 CNN unde a făcut mai multe declarații de pe scaunul din fața jurnalistului Radu Tudor. Printre altele, a vorbit și despre faptul că Traian Băsescu, nașul lui, îl va susține pe Nicușor Dan.

Radu Tudor: Nașul dumneavoastră, Traian Băsescu, a spus că-l sprijină pe Nicușor Dan.

Cătălin Cîrstoiu: Foarte bine.

Radu Tudor: Nu vă deranjează?

Cătălin Cîrstoiu: Fiecare om are opțiunea lui.

Radu Tudor: Mă gândeam că această chestiune, în campanie, va tot fi subliniată - cu faptul că îi sunteți fin, cu faptul că nu vă susține și îl preferă pe Nicușor Dan.

Cătălin Cîrstoiu: Eu zic că o relație privată e o relație privată și atât.

Radu Tudor: A spus astăzi că ați discutat cu el pe tema candidaturii din partea PNL-PSD și că nu era deloc de acord.

Cătălin Cîrstoiu: Mi-a furnizat niște argumente corecte care priveau partea privată a vieții, iar eu am decis că e mult mai important ceea ce cred eu în acest moment. Dacă în momentul ăsta eu cred că Bucureștiul are nevoie de o altă abordare, am decis s-o fapt, până la urmă, pentru simplul fapt că sunt ferm convins că e un moment al schimbării. Nu mai putem avea atitudinea campaniilor precedente! Nu mai putem avea acel mod de conducere. Oamenii trebuie să fie prietenoși. Am spus tot timpul: la un spital oamenii vin ca să-și găsească sănătate, nu s-o ceară. Oamenii vin că au o suferință. Gândiți-vă că și la Primărie oamenii au aceeași mentalitate. Vin cu un necaz și trebuie să-ți găsească acolo, automat, dreptatea. Instituțiile statului nu trebuie să tacă la problemele cetățenilor. Ori asta se întâmplă în momentul de față. Eu asta vreau să schimb în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel