O femeie ar fi doborât o dronă rusească cu un borcan de murături

Sursă foto: Pexels (Polina Tankilevitch)
Sursă foto: Pexels (Polina Tankilevitch)

O femeie din Kiev a aruncat de la geamul său cu un borcan de murături, doborând-o. 

O ucraineancă din Kiev a doborât o dronă rusească, aruncând cu un borcan de castraveți murați către aceasta, potrivit unui reprezentant oficial al guvernului ucrainean. 

"În Kiev, o femeie a doborât o dronă rusească de la balcon cu un borcan de castraveţi. Cum se aşteaptă să ocupe această ţară?", a scris Liubov Tsybulska, expert în tactici hibride de război, citat de antena3.ro.

Postarea s-a viralizat pe mai multe rețele de socializare. 

Zece zile de război

Ziua a zecea de război în Ucraina a început cu îngrijorări bazate pe bombardamentele Federației Ruse în apropierea centralei nucleare de la Zaporojie. Președintele Volodimir Zelenski a transmis un mesaj după incendiul de la centrala nucleară Energodar. De asemenea, președintele Emmanuel Macron s-a arătat preocupat de siguranța centralelor nucleare de pe teritoriul Ucrainei.

De partea cealaltă, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, într-o discuţie telefonică cu cancelarul german Olaf Scholz, că dialogul în favoarea păcii cu Ucraina nu este posibil decât dacă 'toate cererile ruseşti' sunt acceptate de către Kiev. De asemenea, Kremlinul a interzis accesul la Facebook și Twitter pe teritoriul Federației Ruse.

Diplomați repatriați

Statele Unite ale Americii au autorizat un zbor charter contractat de guvernul Rusiei pentru a-i repatria pe diplomaţii ruşi de la Organizaţia Naţiunilor Unite care au fost expulzaţi recent pentru abuz de privilegii de reşedinţă, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, relatează Agerpres, citînd  Reuters.

"Această excepţie specială a fost făcută în conformitate cu reglementările federale pentru a ne asigura că personalul misiunii ruse şi familiile acestora au plecat până la data la care primisem instrucţiuni" că trebuie să o facă, a declarat purtătorul de cuvânt menţionat. 

Citește continuarea LIVE TEXT aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel