Marocanul bănuit că i-a ucis pe studenții din Iași, extrădat

Marocanul bănuit că i-a ucis pe studenții din Iași, extrădat / Foto: Captură video Pro TV
Marocanul bănuit că i-a ucis pe studenții din Iași, extrădat / Foto: Captură video Pro TV

Marocanul bănuit că i-a ucis pe îndrăgostiții din Iași va fi adus astăzi în România.

Extrădarea marocanului bănuit că i-a ucis pe îndrăgostiții din Iași a fost amânată. Tânărul de 20 de ani trebuia să ajungă din Italia în țară ieri la ora 18, însă zborul a fost anulat. Marocanul urmează să fie adus astăzi, transmite Realitatea Plus.

El va fi audiat cât mai curând pentru a putea răspunde numeroaselor întrebări din cadrul anchetei. Cel mai probabil marocanul va fi dus și la locul unde s-a produs tragedia și va trebui să răspundă și la întrebarea legată de tăietura la mână, din cauza căreia a ajuns la spital. El va trebui să explice și ce s-a întâmplat în ziua în care i-a vizitat pe cei doi studenți. În prezent, el este suspectat că şi-ar fi ucis colegul de facultate şi pe iubita acestuia, după care a fugit din ţară. Tânărul de 20 de ani a fost prins săptămâna trecută, în Italia.

Bărbatul se declară nevinovat

Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul dublei crimei de la Iaşi, vrea să se apere în România şi pledează nevinovat, a explicat avocata acesteia. 

„Când autoritățile italiene l-au reținut chiar era în drum spre aeroport, se îndrepta spre România. Nu a dorit să se sustragă niciun moment, iar prietena lui a și făcut dovada rezervărilor”, declară avocata Raluca Andrei.

Practic, suspectul a transmis familiei sale că a fost într-adevăr în ziua respectivă la victime acasă, și-a uitat hanoracul acolo, însă după ce l-a contactat pe Jiynah Youssef, acesta nu a mai răspuns la telefon.

„Din ce am înțeles se consideră nevinovat și are explicații pentru acuzațiile care i se aduc. Din ce am discutat cu avocatul din Italia, tânărul a acceptat, chiar a dorit să se urgenteze procedura să revină poate chiar mâine sau oricum în acest weekend în țară. A dorit să se treacă foarte repede la extrădarea lui, nu a mai solicitat înscrisurile venite din România, a spus că vrea să fie în țară și să se apere. Am înțeles că a făcut o impresie bună autorităților italiene”, adaugă avocata.

Ahmed Sami El Bourkadi ar fi transmis că în locuință a văzut-o și pe iubita victimei, care „ar fi urcat la etaj”, iar în casă ar mai fi fost două persoane. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel