Jill Biden le-a servit mâncare militarilor aflaţi la Baza de la Mihail Kogălniceanu - VIDEO

Jill Biden le-a servit mâncare militarilor aflaţi la Baza de la Mihail Kogălniceanu / Foto: Twitter Jill Biden
Jill Biden le-a servit mâncare militarilor aflaţi la Baza de la Mihail Kogălniceanu / Foto: Twitter Jill Biden

Jill Biden le-a servit mâncare militarilor americani aflaţi la Baza de la Mihail Kogălniceanu.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, aflată într-o vizită în România, le-a servit mâncare, vineri seara, militarilor americani aflaţi la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, scrie Ziarul de Iași.

Jill Biden a scris, vineri seară, pe Twitter că a ajuns în România şi că le va servi masa trupelor americane aflate la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Ulterior, ea a postat un scurt videoclip în care poate fi văzută când pune mâncare într-o caserolă, la cantină. Videoclipul este însoţit de cuvintele "Food is love" ("Mâncarea e iubire" - n.r.).

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a sosit în România, vineri, în cea de-a doua vizită oficială în ţara noastră. Prima vizită a avut loc în 2014, când s-a aflat în România alături de soţul ei, Joe Biden, la acea vreme vicepreşedinte al Statelor Unite. Prima Doamnă i-a vizitat, vineri, pe soldaţii americani de la Baza Kogălniceanu din Constanţa, iar sâmbătă se va întâlni, la Bucureşti, cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, precum şi cu voluntarii şi profesorii care au grijă de refugiaţii ucraineni, potrivit informaţiilor transmise de Biroul Primei Doamne a SUA.

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, în România. Chirieac: Un simbol foarte puternic

Analistul politic Bogdan Chirieac apreciază că vizita Primei Doamne a SUA, Jill Biden, în România este un simbol puternic, care arată importanţa țării. Acesta a vorbit şi despre cum ar putea vedea Rusia această vizită. 

"Este un nou simbol prin care se arată importanţa României în flancul estic. Mai ales că, în acest moment, vârf de lance sunt Polonia şi România. Ungaria a rupt flancul, prin faptul că nu înţelege să respecte sancţiunile impuse de UE şi SUA Rusiei, în sensul să nu mai importe petrol rusesc. Pentru România, după vizita Kamalei Harris, vizita Primei Doamne a SUA are valoare de simbol, nimic altceva. Dar e un simbol foarte puternic. 

Nu întâmplător se duce la militari americani, poate urmează să se mărească numărul militarilor americani pe teritoriul României. Mai e şi vizita la Bucureşti, dar şi faptul că petrece noaptea la Bucureşti. O vizită diplomatică este cu atât mai importantă cu cât este mai lungă. Doamna Kamala Harris a petrecut noaptea în Polonia, Joe Biden a fost doar în Polonia, unde a şi înnoptat, nu a mai ajuns în România. Iată că Prima Doamnă petrece noaptea pe teritoriul românesc. E doar simbolistică, dar puterea izvorăşte din simboluri", a precizat Bogdan Chirieac la România TV. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel