Ce spune tatăl lui DD despre fiul său şi Oltchim

nicolae diaconescu
nicolae diaconescu

Nicolae Diaconescu, tatăl lui Dan Diaconescu, a declarat la România TV că nu este îngrijorat pentru fiul său şi a adăugat că patronul OTV a făcut totul cu "bun simţ."

[caption id="attachment_235801" align="alignleft" width="300"] Foto: rtv.net[/caption]

Despre recenta decizie a patronului OTV de a cumpăra Oltchim, Nicolae Diaconescu - deşi recunoaşte că îi este greu să ia legătura cu fiul său - spune că nu îşi face griji pentru preşedintele PP şi că nu există motive pentru a se îndoi de bunul simţ al acestuia. "Nu am vorbit cu Dan pentru că nu am cum să-l găsesc, ba doarme, ba nu doarme, ba e plecat, ba nu e plecat. Nu ne facem griji. Eu ştiu că Dan ce a făcut a făcut cu bun simţ şi grijă ca să nu jeneze pe cineva," a declarat tatăl lui Dan Diaconescu.

Patronul OTV a câştigat vineri licitaţia pentru privatizarea combinatului de la Râmnicu Vâlcea, Oltchim. Dan Diaconescu a oferit pentru acţiunile Ministerului Economiei suma de 203,14 milioane lei (45 milioane euro). Cifra câştigătoare a preşedintelui PP este cu mult mai mare decât cea cerută de Guvern şi decât cifrele oferite de contracandidaţii săi de la licitaţie. Dan Diaconescu şi-a explicat oferta spunând că a calculat-o ca “reprezentând salariile restante ale angajaţilor combinatului şi capitalul circulant” necesar repornirii activităţii Oltchim. În următoarele zile Dan Diaconescu trebuie să plătească suma cu care a câştigat licitaţia, pentru a deveni oficial proprietarul combinatului Oltchim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel