Un tânăr se dădea polițist cu un tricou cumpărat de pe Internet: „Ce scrie? Poliția Română“ / VIDEO

Un tânăr se dădea polițist cu un tricou cumpărat de pe Internet: „Ce scrie? Poliția Română“  /  Sursă foto: Captură YouTube
Un tânăr se dădea polițist cu un tricou cumpărat de pe Internet: „Ce scrie? Poliția Română“ / Sursă foto: Captură YouTube

Un tânăr din județul Timiș se dădea drept polițist și oprea șoferii pe stradă.

Acuzații de uzurpare de calitate oficială pe numele unui tânăr de 33 de ani, lângă Timișoara. El este cercetat penal după ce a fost filmat în timp ce pretindea că ar fi polițist. Individul purta un tricou cu însemnele poliției, cumpărat de pe Internet.

Polițiștii timișeni au fost anunțați printr-un apel 112, duminică noaptea, că un tânăr poartă un tricou cu însemnele poliției și pretinde că ar fi om al legii. Individul a fost filmat de alte persoane, iar în timpul discuției chiar le-a amenințat pe acestea că „vor fi luate din casă”.

În momentul în care s-a văzut luat la întrebări, tânărul a vrut să plece. A urcat în mașină și a încercat să închidă ușa, avertizându-i pe cei de față că dacă nu îl lasă în pace se consideră că agresează un polițist. A reușit într-un final să plece.

Adevărații oameni ai legii l-au prins luni și l-au dus la audieri la sediul poliției din Peciu Nou, localitate în care are domiciliul. Individul s-a ales acum cu dosar penal pentru infracțiunea de uzurpare de calități oficiale, precizează Tion.

Un polițist a salvat un tânăr înjunghiat cu o pungă de chipsuri și bandă adezivă

Un ofițer de poliție a reușit să-i salveze viața unui tânăr înjunghiat folosindu-se de o pungă goală de chipsuri și niște bandă adezivă.

fițerul de poliție NYPD Ronald Kennedy, din New York, a ajuns viral după ce a salvat viața unui tânăr înjunghiat cu o pungă goală de chipsuri și niște bandă adezivă.

Pentru a opri sângerarea, polițistul a improvizat un pansament din punga de chipsuri și banda adezivă, informează CNN.

Totul s-a întâmplat la începutul lunii iulie, dar imaginile surprinse de camera de corp au fost publicate recent.

Așa cum se aude în înregistrare, polițistul i-a spus unui trecător: 'Du-te și adu-mi o pungă de chipsuri chiar acum. Adu-mi și banda adezivă.'

'E tot ce am putut să fac'

Alături de alte două persoane, ofițerul de poliției Ronald Kennedy a întins victima înjunghiată pe jos, iar apoi a bandajat-o cu pansamentul improvizat din punga goală de chipsuri și banda adezivă.

Ronald Kennedy, de la NYPD, a declarat că 'am încercat. E tot ce am putut să fac cu ce am avut', potrivit NBC News (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel