Tânăr polițist român în America, ÎMPUȘCAT de mai multe ori în timpul unei descinderi: Unde de ȘOC. Medicii fac tot posibilul pentru a-l salva

Un polițist american de origine română a fost împușcat în Phoenix. 

Un ofițer de poliție din Phoenix a fost internat în spital după ce a fost împușcat, relatează Fox10 Phoenix. În acest caz, a fost reținut un suspect, care se află în arest, a anunțat marți departamentul.

Ofițerul, identificat ca fiind Tyler Moldovan, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcat de mai multe ori de un suspect în timp ce perchezitiona un complex de apartamente, în jurul orei 2 dimineața, pe 14 decembrie, lângă 15th Avenue și Camelback Road.

Moldovan este în stare critică.

Își sărbătorise aniversarea de curând

Poliția a spus că ofițerii cercetau complexul de apartamente, în urma unei sesizări privind un vehicul care conducea neregulat. Suspectul neidentificat a fost luat în arest și niciun ofițer nu a tras cu armele.

„În această dimineață, ofițerul Tyler Moldovan a fost împușcat de mai multe ori protejând și slujind comunitatea noastră”, a spus ofițerul Williams, care a susținut declarația de presă. "Știm că medicii și personalul medical de la spital fac tot posibilul pentru a-l salva. Acest tip de incident trimite unde de șoc în toată Valea noastră. Nu există cuvinte când se întâmplă acest tip de incident".

Moldovan tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere și a absolvit academia de poliție în martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel