Urmărește emisiunea live


Un mare artist român, turneu mondial organizat de ICR

Joi, 12 mai, ora 14.30, la sediul Institutului Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38), va avea loc o conferinţă de presă în care va fi prezentată colaborarea dintre Institutul Cultural Român și coregraful Gigi Căciuleanu, pentru promovarea europeană a celor mai recente spectacole ale sale: Un Minut de Dans sau UF!!!și L'Om Dada.

Două reprezentații cu Un Minut de Dans sau UF!!! vor avea loc pe 27 mai la Roma, la Teatro Parioli, și pe 29 mai la Veneția, la Teatro Goldoni.
 
Alte proiecte de promovare a creației lui Gigi Căciuleanu sunt programate să aibă loc în toamna acestui an, în săli de renume ca Sadler's Wells/Londra, Bozar/Bruxelles, Centrul Pompidou/Paris. Asupra acestor evenimente, Institutul Cultural Român va reveni cu detalii către presă, după stabilirea tuturor condițiilor de organizare și prezentare.
 
La conferința de presă vor participa, alături de coregraful Gigi Căciuleanu, Nagy Mihály Zoltán, Vicepreședinte al Institutului Cultural Român, Ion Caramitru, Director general al Teatrului Național București, prof. univ. dr. Ludmila Patlanjoglu, președinte onorific al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (AICT - Teatrologie).
 
Vor fi prezenți și compozitorul Paul Ilea, dansatorii Ana Vișan și Răzvan Stoian, precum și actorul Lari Giorgescu, light designer-ul Cristian Petru Simon și membrii echipei de producție a spectacolelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel