Sub valul de întrebări despre PROTESTE, Florin Cîțu A PLECAT

Premierul Florin Cîțu a renunțat la declarații, după ce i-au fost puse mai multe întrebari legate de protestele anti-restricții care au avut loc aseară.

"Eu îi înţeleg pe români că, după un an de zile, au obosit. Toţi am obosit. Ne luptăm cu pandemia de un an de zile și am făcut toate eforturile. Am comandat doze de vaccin mai multe decât am avea nevoie pentru a ne asigura că, dacă este nevoie, şi anul viitor vom avea acest vaccin. Dacă nu este nevoie, vom putea să exportăm pentru că trebuie să ajutăm şi populaţia din jurul României dacă vrem să scăpăm de pandemie. Vom facem toate eforturile şi sunt gata să stau la masă cu oricine vine cu soluţii pentru a-i ajuta pe români în această perioadă dificilă", a spus Florin Cîțu întrebat de sancțiunile pentru miile de protestatari care au ieșit în stradă. 

După ce jurnaliștii l-au atenționat, în cor, că nu a răspuns la întrebarea adresată, despre sancțiuni pentru miile de protestatari care au ieșit în stradă, Florin Cîțu nu a răspuns și a plecat din conferința de presă, afirmând doar "Vă mulţumesc mult de tot!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel