SRI: Nu comentăm informația apărută în presa bulgară

burgas
burgas

Serviciul Român de Informații nu comentează informațiile apărute în presa bulgară, privind traseul parcurs de atentatorul de la Burgas, precizând totodată că SRI a adoptat toate măsurile care se impun în prevenirea riscurilor teroriste și monitorizează, în cooperare cu partenerii externi, evoluția amenințărilor teroriste la adrea României, a precizat, vineri, şeful Biroului de presă al SRI, Sorin Sava.

"SRI nu comentează informaţia apărută în presa bulgară. SRI monitorizează în permanenţă evoluţia ameninţărilor teroriste la adresa României, în cooperare cu partenerii externi ai Serviciului pentru realizarea măsurilor de prevenire a oricărui potenţial risc la adresa securităţii naţionale", a declarat Sava, pentru Mediafax, după ce a fost întrebat dacă SRI are o poziţie legată de informaţiile apărute în presa bulgară.

"SRI a adoptat măsurile necesare pentru cunoaşterea posibilelor situaţii generatoare de riscuri teroriste pe teritoriul naţional", a a adăugat Sava.

Presa bulgară a relatat că teroristul care a produs atentatul asupra turiștilor israelieni din parcarea aeroportului Burgas ar fi pătruns pe teritoriul Bulgariei pe la Ruse, venind din România. Totuși, până în acest moment, atât oficialitățile bulgare, dar și cele israeliene care anchetează atentatul nu au făcut nicio declarație în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel