Prințul William al Marii Britanii s-a vaccinat / FOTO

Instagram - Kensington Royal
Instagram - Kensington Royal

Prințul William al Marii Britanii a primit prima doză de ser a vaccinului COVID-19.

Prințul William al Marii Britanii a primit prima doză de vaccin COVID-19. Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter al Ducelui și Ducesei de Cambridge, unde a fost publicată şi o fotografie. Deocamdată, nu se ştie ce ser i s-a administrat prințului şi nici dacă soţia sa a fost sau nu imunizată.



În mesajul său, ducele de Cambridge și-a exprimat recunoștința pentru cei implicați în campania de vaccinare. Prințul William s-a îmbolnăvit de COVID-19 în aprilie anul trecut. Totodată, bunica sa, regina Elisabeta a II-a, a fost vaccinată în ianuarie. Campania de imunizare din Marea Britanie a început în decembrie 2020. La această etapă are loc vaccinarea persoanelor sub 35 de ani, potrivit Publika.

Recent, ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au postat un videoclip proaspăt pe nou înființatul canal oficial de YouTube.

Conform The Verge, în clip se vede cum cuplul regal, cu șanse de a ajunge cândva conducătorii Marii Britanii, râd și vorbesc în ceea ce pare a fi casa lor. „Ai grijă ce spui, tipii încep să filmeze”, a spus William, zâmbindu-i soției de parcă aceasta nu știe cum funcționează o cameră.

Internauții care au analizat videoclipul au judecat că echipamentul folosit nu este nici unul amator, dar nici extrem de pretențios. Astfel, se ridică întrebarea dacă cuplul regal se va apuca de vlogging în adevăratul sens al cuvântului, ținând cont de amploarea fenomenului la nivel mondial (vezi mai multe AICI).

Ce moștenire le-a lăsat Prințesa Diana fiilor ei

În ziua morții sale, în august 1997, Prințesa Diana avea o avere de peste 21 milioane de lire, echivalentul a 31,5 milioane de dolari. În această sumă erau incluse toate fondurile ei, investițiile, obiectele de valoare și acordul de divorț semnat cu Prințul Charles, în valoare de 17 milioane de lire.

Mai mult, proprietățile pe care le deținea se pare că s-au împărțit între mai multe persoane, inclusiv majordomului său, Paul Burrell, dar cu toate acestea, principalii moștenitori sunt Prințul William și Prințul Harry.

În testamentul ei era trecut și un "fond discreționar" care avea să le fie de folos celor doi fii ai săi și familiilor lor, fond bancar în care Prințesa Diana a depus 100.000 de lire (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel