UPDATE: Iustin Paraschiv infirmă plecarea din România. Milionarul ar fi părăsit țara după scandalul cărnii de pui

Iustin_Paraschiv
Iustin_Paraschiv

Cel mai tănăr milionar, Iustin Paraschiv, ar fi fugit din țară, după scandalul cărnii de pui infestată cu salmonella. Din câte se pare acesta ar fi ajuns deja în Bolivia,  relatează RTV.

UPDATE: Iustin Paraschiv transmite, într-un comunicat de presă, că nu a plecat din România, așa cum spuneau informațiile presei.

Iustin Paraschiv, una dintre persoanle implicate în scandalul cărnii de pui infestate, ar fi fugit în Bolivia. Paraschiv este cel mai tânăr milionar din România, acesta fiind cunoscut și ca primul iubit al Andreei Antonescu.

Iustin Paraschiv este preşedintele Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România. La 31 de ani, prahoveanul Iustin Paraschiv controlează un grup de firme a căror cifră de afaceri consolidată depăşeşte 120 de milioane de euro. Grupul de firme al familiei Paraschiv este format din companii, precum: Carmistin, Avicarvil, Ladrisi Grup, Pajo Holding etc.

Scandalul a izbucnit în urma referatului procurorilor DNA referitor la evaziunea fiscală de circa 70 de milioane de euro cu produse din carne.

Peste 13 tone de carne de pasăre au fost retrase de la comercializare în Capitală şi în Braşov, cu ocazia verificărilor vizând lanţul de supermarket-uri Selgros, până în prezent nefiind depistate loturi infestate cu salmonella, periculoasă pentru om, a anunţat Vladimir Mănăstireanu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA).

 Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Mănăstireanu, a precizat miercuri, într-o conferinţă de presă, că instituţia pe care o conduce s-a autosesizat în urma informaţiilor privind livrarea de carne de pui alterată de către Avicola Călăraşi, la "un lanţ de supermarket-uri", destinatar fiind Selgros, conform informaţilor anchetatorilor din dosarul evaziunii de circa 70 de milioane de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel