Medicii din linia întâi, huiduiți de protestatari. Mărturia unui medic din Bacău: Am simțit teamă

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

În Bacău protestatarii au scandat "asasini" la adresa medicilor din linia întâi. Un pneumolog a mărturisit că i-a fost frică atunci când a văzut că mai mulți manifestanți intră în curtea Spitalului Județean.

 

"Știam că este un protest anti-restricții în oraș și am văzut pe geam mai multe persoane care au intrat în curtea spitalului, în pavilionul unde este secția COVID. Erau numeroși oameni care scandau cu vuvuzele, cu steaguri. Pe moment am avut o ușoară reacție de frică. Nu știam ce urmează să facă, după care am văzut că s-au oprit și au scandat pașnic. Nu au încercat să intre în spital și au plecat.

Prima reacție a fost de teamă, nu pentru viața mea, dar nu știam cum vor degenera lucrurile și ce aveau de gând. Cred că fiecare dintre noi trebuie să facă tot ce e civic și moral să trecem peste această pandemie, adică să respectăm măsurile de protecție, să avem încredere în medici. Sunt convinsă că fiecare dintre colegii mei vrea să ajute oamenii.", a declarat Ioana Dinu, medic pneumolog la Spitalul Județean Bacău, într-o intervenție telefonică la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Mărturia emoționantă a bărbatului din Brașov, filmat în timp ce respiră cu masca de oxigen și privește protestele anti-restricții. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel