Mărturii șocante despre Cioacă: E posibil să fi fost abuzat sexual

Fosta soţie a poliţistului Cristian Cioacă le-a povestit anchetatorilor că în urmă cu mulţi ani acesta mergea la prostituate și că este posibil să fi fost abuzat sexual de niște proxeneți, în Turcia.

Pe 31 iulie 2008, poliţiştii i-au luat o declaraţie primei soţii a lui Cristian Cioacă, care a rămas consemnată în procesul verbal depus în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Argeş, arată jurnalul.ro.

Potrivit Laviniei B., Cioacă i-a mărturisit că mergea des la prostituatele din zona Podul Viilor din Piteşti.

Ea mai povesteşte că Cioacă a fugit de acasă în ultimul an de liceu, înainte de bacalaureat. Timp de şase luni, el a locuit în Ungaria, unde a lucrat la o fabrică de tricouri, dar şi în Turcia, unde a fost racolat de un grup de proxeneţi, care au vrut să îl abuzeze sexual. Deşi Cioacă i-a spus că a fugit înainte de a fi abuzat, Lavinia B. crede că este posibil ca proxeneţi să îl fi abuzat, totuşi, pe polițist.

Lavinia B. a mai spus că că a vrut să renunţe la căsătoria cu Cioacă cu trei zile înainte de nuntă, dar că acesta a făcut presiuni asupra părinţilor ei, care i-au cerut să nu îi facă de ruşine. După ce l-a prins închis cu o femeie în casă, Lavinia a intentat divorţ şi a plecat în Franţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel