Marcel Ciolacu, despre retragerea lui Cîrstoiu: Am avut discuții în coaliție. Nu putem merge mai departe dacă nu lămurim aceste acuzaţii

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre posibila retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției, din cursa pentru Primăria Capitalei.

"În momentul de faţă, eu cred că abordarea cea mai corectă, după ce decizia coaliţia a fost ca domnul doctor Cîrstoiu să fie candidatul comun pentru Primăria Generală a Capitalei, este că domnul doctor să facă o conferinţă de presă şi să răspundă la toate acuzaţiile. Nu am avut această discuţie (n.r. de retragere), nici cu domnul Ciucă, nici cu domnul Cătălin Cîrstoiu.

Am avut discuţii în coaliţie privind anumite lucruri sesizate. Este normal că am avut aceste discuţii cu staff-urile tehnice şi cu oamenii politici din coaliție. Nu este un lucru anormal. Nu am avut o discuție punctuală de a retrage pe cineva sau de a veni alt candidat", a spus Marcel Ciolacu.

"Primul pas este să ţină această conferinţă şi cred că nu putem merge mai departe dacă nu lămurim toate aceste acuzaţii. Domnul Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public, în faţa presei şi să explice toate acuzaţiile", a mai spus premierul.

Cătălin Cîrstoiu este acuzat de incompatibilitate. Acesta ar fi oferit consultații contracost, la clinica privată a soției sale, în timp ce era managerul Spitalului Universitar.

Vezi și: Cîrstoiu, reacție la acuzațiile de incompatibilitate: Sunt aici. Neclintit

Cătălin Cîrstoiu, la un pas de retragere? Sebastian Burduja, întrebat dacă are de gând să-i ia locul: "Nu vreau să îmi imaginez un asemenea scenariu" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel