Mama Cămătarilor: Stolojan vindea pahare de cristal la Istanbul

mama_camatarilor
mama_camatarilor

Mimi Cămătăreasa, mama fraților Balint, cunoscuți ca Sile și Nuțu Cămătaru, invitată, joi seară, la România TV, a dezvăluit de unde provine averea familiei sale. Printre altele, mama fraților Cămătaru a explicat și cum, imediat după Evenimentele din decembrie 1989, mergând cu afaceri în Turcia, l-a văzut și pe Teodor Stolojan vânzând pahare de cristal la Istanbul.

Fiică a chiaburului Zaharia de pe Bărăgan, Mimi Cămătăreasa, a spus că este "get-beget româncă", născută pe Șoseaua Sălaj și că se trage dintr-o familie foarte, foarte bogată. "Bunicul meu de pe Bărăgan număra cocoșeii cu banița. Eram chiaburi", a spus Mimi Cămătăreasa.

Întrebată de ce li s-a luat frica, mama Cămătarilor a spus că după ce a murit Fane Cămătarul, tatăl ei, a preluat ea afacerea în primire. "Nu chemam pe nimeni de pe stradă să-i dau bani cu camătă. Niciodată nu am chemat eu", însă dacă țiganii doreau să-i domine băieții, ea intervenea și îi bătea pe părinții celor care doreau să-i bată copiii.

"Am zis, “decât să mă duc la cimitir cu flori, mai bine mă duc cu pachete la pușcărie”.

Amintindu-și de vremea care a urmat evenimentelor din 89, Mimi Cămătăreasa a explicat că a mers inclusiv în Turcia, pentru a-și spori averea, iar acolo l-a văzut și pe actualul europarlamentar PDL Teodor Stolojan. "Am fost de cel puțin 200 de ori la Istanbul. Acolo l-am văzut pe Stolojan care vindea pahare de cristal", a declarat Mimi Cămătăreasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel