Jucătoare a naționalei Spaniei, sărutată de președintele Federației chiar la finalul Cupei Mondiale. Oficialul urmează să fie investigat

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Federației Spaniei de Fotbal, Luis Rubiales, se confruntă cu o investigație după ce a sărutat-o pe Jennifer Hermoso în timpul celebrărilor.

Starul Spaniei, Jenni Hermoso, a declarat că „nu i-a plăcut” gestul președintelui Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, care a sărutat-o pe buze, în momentul ceremoniei de premiere din cadrul finalei Cupei Mondiale de Fotbal Feminin, din Australia și Noua Zeelandă.

Incidentul a avut loc când Hermoso a urcat pe podium după ce Spania a învins Anglia în finala Cupei Mondiale feminine datorită loviturii Olgăi Carmona.

După ce jucătoarea a primit medalia din partea președintelui FIFA, Gianni Infantino, Hermoso a fost îmbrățișată de Rubiales, care a ridicat-o în brațe.

A urmat o scurtă conversație între cei doi, înainte ca Rubiales să o apuce pe Hermoso de față și să o sărute pe buze.

Indignarea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, suporterii fotbalului acuzându-l pe Rubiales de comportament inadecvat. Fostul internațional Angliei, Casey Stoney, a postat pe Twitter: „Ar săruta un jucător de gen masculin așa? Acest lucru NU este ok.”

Întrebată despre acest moment, Hermoso a spus rețelei de televiziune spaniole La 1: „Eh... da, nu mi-a plăcut asta”.

VEZI ȘI: Spania, campioană mondială la fotbal feminin după 1-0 cu Anglia

Rubiales a fost întrebat despre incident, spunând celor de la Radio Marca că sunt doar „doi oameni care au o mică dovadă de afecțiune” și că nu va asculta gurile rele, făcând referire la cei indignați de comportamentul său.

"Sărutul cu Jenni? Sunt idioți peste tot", a spus el. "Când doi oameni au o mică dovadă de afecțiune, nu putem asculta prostii. Suntem campioni și asta rămâne cu mine"

Cupa Mondială se adaugă și mai mult la o carieră strălucitoare pentru Hermoso, în vârstă de 33 de ani, care a petrecut perioade de succes la Atletico Madrid și Barcelona și joacă în prezent pentru echipa mexicană Pachuca.

Lovitura lui Carmona din prima repriză a simbolizat stilul elegant de fotbal al Spaniei și, în cele din urmă, a fost suficientă pentru ca Spania să le învingă pe Leoaice la Sydney, revanșându-se pentru înfrângerea lor în sferturile de finală ale Campionatului European de anul trecut.

Golghetera Spaniei și câștigătoarea Cupei Mondiale, Olga Carmona, a aflat că tatăl ei a murit după finala de duminică împotriva Angliei.

Într-o postare pe X, cunoscută anterior ca Twitter, după meci, Federația Regală Spaniolă de Fotbal a anunțat moartea tatălui ei, scrie The Guardian.

„Fotbalista a aflat vestea tristă după finala Cupei Mondiale. Transmitem cele mai sincere îmbrățișări Olgăi și familiei ei într-un moment de durere profundă”, a adăugat FRSF. „Te iubim, Olga, ești în istoria fotbalului spaniol.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel