Gigi Becali reacție fulminantă. Jigniri fără precedent

Gigi Becali a lansat un atac furibund la adresa lui Liviu Dragnea după propunerea lui Sevil Shhaideh în funcția de premier. Becali îl îndeamnă pe Iohannis să nu o desemneze premier, în ciuda tuturor riscurilor. 

Eu spun așa: Dăm funcții femeilor, dar să nu aibă funcție de stăpânire. Femeia poate să fie ministru, să fie primar, dar să nu stăpânească. 

Când ajungi să pui o femeie musulmană și cu bărbat arab... nu poți să faci așa ceva. Este erezie ! Iohannis dacă vrea să fie bărbat adevărat, acum! Acum e momentul. Să nu desemneze nicio femeie musulmană ca prim-ministru.  

Măi Dragnea măi ! Cum batjocorești tu și faci erezie cu neamul românesc. Și ce dacă o să-l suspende PSD-ul pe Iohannis! O să-i fac eu eu campanie lui Iohannis ca să nu fie demis. O să ne facem de râs în toată Europa, or să zică toți 'măi dobitocilor, nu aveți un bărbat să vă conducă țara? '

O să fac eu campanie ca să fie spulberat el Dragnea cu erezia lui. Dar cum să aducem noi Coranul la Guvern? 

(...) nu mă puneți pe mine să țin minte Shhaideh... eu zic Ioana, Maria, Vasile, Gheorghe. Astea-s numele pe care le țin eu minte", a spus Gigi Becali la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel