Elev amenințat la școală de către un coleg cu un cuțit

cutit
cutit
Violența în școli pare de neoprit.  Marți, un elev de clasa a X-a din cadrul Colegiului Tehnic Anghel Saligny din Baia Mare a fost amenințat, luni, în sala de curs, de către un coleg de clasă. Elevul agresor ar putea să fie mutat la o altă unitate de învățământ.

La nici o săptămână de la crima care a avut loc în preajma Colegiului Economic din Târgoviște, când victimă a căzut un elev din clasa a  IX-a, un alt incident s-a petrecut, marți, la Baia Mare. Elevii Colegiului Tehnic Anghel Saligny se aflau în pauza mare, când unul dintre băieți a scos un cuțit de mici dimensiuni și a început să-l amenințe pe colegul său, sub privirile colegilor lor.

 Nicio persoană nu a fost rănită, neavând loc nicio vătămare corporală. ”În momentul de față este sarcina instituției de învățământ să realizeze ancheta. Noi, de asemenea, am început ancheta noastră. Și poliția de proximitate cercetează cazul. Au fost chemați părinții celor doi la școală, psihologii școlari au fost angrenați într-un proces de consiliere pentru cei doi elevi”, a explicat Filip Pavel, purtător de cuvânt al ISJ Maramureș.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel