Clujean celebru pentru actele de caritate, mort în Ajun de Craciun

asavoaie
asavoaie

Constantin Asăvoaie, fondatorul Prison Fellowship, a încetat din viață în Ajun de Craciun. Anunţul a fost publicat pe pagina de Facebook a Prison Fellowship România.

 "Seara de ajun...... Motiv de bucurie pentru mulţi! Pentru noi cei de la Prison Fellowship România este o zi în care l-am pierdut pe cel ce ne-a îndrumat paşii atâta timp şi ne-a ajutat pe mulţi să nu ne dăm bătuţi în calea greutăţilor vieţii!!!

 Domnul CONSTANTIN ASĂVOAIE a plecat dintre noi să ajute pe cei nevoiaşi de acolo de sus!!!!

Dumnezeu să-l odihnească!!!", sună anunţul.

 Constantin Asăvoaie a primit în 2007 National Caring Award, dat celor mai buni oameni din lume, premiu oferit anual de Caring Institute America celor care ajută într-un fel comunitatea în care trăiesc. Premiul e acordat anual din 1985, primul câştigător fiind Maica Tereza. Asăvoaie a fost recompensat şi în 2003 de clujeni, cu distincţia "Clujeanul anului", în competiţia organizată de publicaţia Clujeanul. "În închisoare am realizat că e multă durere, sunt foarte mulţi copii care nu sunt vinovaţi de crimele părinţilor lor", a spus Asăvoaie într-un interviu pentru Caring Institute, scrie ziuadecluj.ro. "E o mare nevoie de speranţă şi iubire pentru roameni şi mi-am dat seama că dacă nu poţi fi la nivelul celor căzuţi nu ai niciun motiv să fii mândru să te uiţi la acea persoană până când nu ajuţi acea persoană să treacă de problema pe care o are, mai arăta Constantin Asăvoaie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel