CFR Cluj - FCSB. Edi Iordănescu, despre plecarea sa de la CFR: Atunci o să aveți un răspuns

CFR Cluj - FCSB. Edi Iordănescu, despre plecarea sa de la CFR: Atunci o să aveți un răspuns
CFR Cluj - FCSB. Edi Iordănescu, despre plecarea sa de la CFR: Atunci o să aveți un răspuns

Edi Iordănescu a cucerit primul titlu din cariera de antrenor cu echipa CFR pe care a preluat-o în luna decembrie.

Actualul antrenor al CFR-ului a făcut mai multe declarații despre posibila sa plecare de la formația ardeleană după ultimul meci al stagiunii.

'E o seară minunată, sunt momente unice. Mă bucur că am încununat această performanță deosebită cu suporterii, mi-ar fi făcut să existe posibilitatea să fie tot stadionul plin. E o seară frumoasă, o performanță pe care am căutat-o. Este meritul, în totalitate al echipei. Toată lumea este implicată în activitatea zilnică a echipei, ne bucurăm în această seară pentru un nou titlu.', a declarat Edi Iordănescu.

'E o bucurie. Părinții mei au fost mereu lângă mine. M-au ajutat cum au putut tot timpul, pentru asta le sunt recunoscător. Este și o performanță de familie. Tatăl meu a produs o carieră unică, cu performanță deosebite. Încerc, în ritmul meu, să-i calc pe urme, așa cum voi putea mai bine. Voi munci pentru a continua să produc performanțe', a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, răspuns evaziv despre posibila sa plecare de la CFR

'E o seară de sărbătoare, ne bucurăm. De mâine, ne liniștim și cu siguranță într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială din partea mea, din partea clubului. Mi-am asumat contextul. Faptul că suntem aici, înseamnă că am fost inspirat și am făcut alegerile corecte. Am crezut în echipă din prima clipă până în ultima și echipa a răspuns exemplar. Nu vreau să uit acest amănunt. E și meritul lui Dan Petrescu și al staff-ului lui, care au făcut o muncă bună, au produs performanță aici.', a menționat Iordănescu.

VEZI ȘI Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.

'Eu am venit și am continuat să împing ceea ce ei au lăsat. Nu vreau să comentez. Toate contactele, telefoanele care au fost, au mers în plan secund. A primat obiectivul, interesul clubului și sunt momente pe care nu vreau să le acaparez. Sunt despre CFR și despre echipă', a mai spus Edi Iordănescu, într-un interviu la Digi Sport Special.

Victorie cu FCSB

CFR Cluj a încheiat sezonul cu o victorie în faţa rivalei FCSB, 2-0, marţi seara, pe teren propriu, în etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Au marcat: Mihai Adrian Gîdea (14), Mario Rondon (66). Ciprian Deac (CFR) a ratat un penalty în min. 75 (a apărat Ştefan Târnovanu). Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF.

VEZI ȘI Primul transfer al lui Becali după ratarea titlului. Jucătorul este la 'palat' și va semna cu FCSB / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel