Boxerul Manny Pacquaio se retrage din activitate

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Manny Pacquiao, boxer şi fost campion mondial, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă. 

"Mi-e greu să accept că s-a încheiat cariera mea de boxer. Astăzi vă anunţ că mă retrag. Celor mai înfocaţi fani şi celui mai important sport din lume, vă mulţumesc! Mulţumesc pentru toate amintirile minunate. Aceasta este cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată, dar sunt împăcat cu ea. La revedere, boxului", a scris Pacquiao, pe Twitter.

Decizia boxerului vine la zece zile după anunţul oficial al candidaturii sale la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Filipine, programate în mai 2022.

Candidat la preşedinţie, pentru a-i urma lui Duterte la putere

Pacquiao a fost selectat pentru a candida alături de un aliat apropiat, Christopher "Bong" Go, dar Go spune că nu vrea să-i urmeze lui Duterte. În timp ce partidul său spune că dorește ca Go să-și reconsidere decizia, respingerea nominalizării face trimitere spre sugestiile conform cărora fiica președintelui Duterte, Sara Duterte-Carpio, i se va alătura pe buletinele de vot. 

În calitate de boxer, Pacquiao a câștigat titluri mondiale la opt categorii diferite de greutate. El a pierdut cea mai recentă luptă împotriva unui adversar cubanez și a spus că se gândește să se retragă. 

Acceptând nominalizarea, el a spus: „Sunt un luptător și voi fi întotdeauna un luptător în interiorul și în afara ringului”. Pacquiao s-a angajat să lupte împotriva sărăciei și a corupției.

El este un personaj popular în țara sa natală, dar se va confrunta cu o bătălie strânsă, conducând sondajele de opinie în mod constant, alături de Sara Duterte-Carpio. Nu este clar care dintre fracțiunile PDP-Laban vor fi recunoscute de comisia electorală a țării pentru alegerile din 2022

Marele boxer a fost învins la revenirea în ring. În vârstă de 42 de ani, filipinezul a pierdut la puncte în fața cubanzeului Yordenis Ugas în cadrul unei partide care a avut loc la Las Vegas. Potrivit The Athletic, Manny Pacquiao a revenit în ring, posibil, pentru ultima dată, pentru a lupta cu Yordenis Ugas, deținătorul titlului la categoria semi-mijlocie.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel