Bloggerița Petito, găsită moartă. Plecase într-o călătorie fabuloasă, alături de logodnicul ei. El s-a întors singur și a dispărut - UPDATE

Bloggerița Petito ar fi fost găsită moartă. Plecase într-o călătorie fabuloasă, alături de logodnicul ei. El s-a întors singur și a dispărut/ foto Pixabay
Bloggerița Petito ar fi fost găsită moartă. Plecase într-o călătorie fabuloasă, alături de logodnicul ei. El s-a întors singur și a dispărut/ foto Pixabay

O tânără din Florida, bloggeriță cunoscută, a dispărut în mod misterios, iar ulterior a fost găsită moartă.

UPDATE:

Trupul găsit duminică în Parcul Național Grand Teton din statul american Wyoming îi aparține lui Gabby Petito, tânară dată dispărută după ce logodnicul ei s-a întors acasă dintr-o excursie prin țară fără ea, scrie BBC.

FBI-ul a confirmat informația, iar un medic legist a stabilit că moartea ei a fost omucidere, însă nu a explicat cum a murit. Alte informații nu au fost făcute publice.

Știrea inițială:

Gabby Petito, o femeie din Florida, a dispărut în mod misterios în urmă cu câteva săptămâni. Ea fusese văzută ultima oară alături de iubitul ei, Brian Laundrie. După mai multe zile de căutări, polițiștii au anunțat că au găsit un cadavru despre care se crede că este al lui Gabby Petito. Nu se știe încă exact dacă este vorba despre aceeași persoană, iar o autopsie este programată pentru ziua de marți.

Iubitul tinerei s-a întors singur din vacanță

Gabby Petito vizita Parcul Național Grand Teton din Wyoming alături de logodnicul ei atunci când a dispărut. Aceștia au pornit în iulie într-o excursie prin SUA la bordul mașinii ei. Cei doi au postat pe YouTube și pe rețelele de socializare filmări și imagini din excursia lor. Pe 1 septembrie, după o lună de călătorit, Brian Laundrie s-a întors în Florida la volanul mașinii, dar fără Gabby. 10 zile mai târziu, familia tinerei a dat-o dispărută. Odată întors, Brian Laundrie a refuzat să vorbească cu poliția sau cu părinții lui Gabby Petito, scrie BBC.

Bărbatul este acum de negăsit

Mașina lui Brian Laundrie, un Ford Mustang, a fost găsită astăzi lângă o rezervație. Pe parbrizul mașinii era o notă a poliției prin care se cerea mutarea vehiculului din acea zonă. Descoperirea mașinii a venit doar la o zi după ce autoritățile au găsit un cadavru într-un parc din Wyoming care se potrivește cu descrierea femeii dispărute, scrie Daily Mail

Astăzi FBI a intervenit și a efectuat o percheziție  la casa familiei bărbatului, iar părinții lui Laundrie, Chris și Roberta Laundrie, au fost conduși afară din casă și duși într-o dubă a poliției. O oră mai târziu, aceștia au fost aduși înapoi în interiorul casei pentru a fi interogați.

Ciudat este faptul că deși polițiștii căutau mașina bărbatului sau orice alte indicii despre acesta, familia nu ar fi anunțat imediat că mașina a fost ridicată. Steven Berolino, un avocat al familiei, a declarat pentru ABC 7 că familia a lăsat inițial mașina acolo pentru ca Brian Laundrie să o conducă înapoi, dar s-au întors joi să o recupereze.

FBI a scris pe Twitter că „execută astăzi un mandat de percheziție autorizat de instanță la reședința Laundrie din North Port, relevant pentru ancheta în cazul Gabby Petito.”. "Nu se pot furniza alte detalii, deoarece aceasta este o anchetă activă și în curs", a adăugat FBI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel