Antonescu, pentru prima dată în ședința CSAT. Vezi temele aflate pe ordinea de zi

antonescu
antonescu

Crin Antonescu participă pentru prima dată, în calitate de președinte interimar, la ședința CSAT, programată pentru joi, ora 14.00, în cadrul căreia se va discuta despre implicațiile atentatului terorist de la Burgas, precum și despre situaţia juridică şi economică a Societăţii Comerciale Hidroelectrica S.A, potrivit site-ului Administrației Prezidențiale.

Ședința CSAT convocată de către președintele interimar, Crin Antonescu, pentru joi, este prima pe care nu o prezidează Traian Băsescu în ultimii ani și cea de-a doua de când USL a preluat Puterea.

În cadrul ședinței de la Palatul Cotroceni s-ar putea decide ridicarea nivelului de alertă teroristă în România, după atentatul din Bulgaria. În prezent, Sistemul Naţional se află la un nivel precaut. Acest nivel de alertă presupune că, în urma informaţiilor sau evenimentelor recente, există un risc scăzut de producerea unui atentat terorist.

Potrivit site-ului Serviciului Român de Informaţii, dacă se trece la următorul de grad de avertizare, moderat, "în urma informaţiilor, precum şi a evenimentelor din ultimul timp, există risc general de producere a unui atentat terorist şi că un astfel de atentat este posibil".

În urma atentatului de ieri din apropierea aeroportului Burgas, din Bulgaria, opt persoane au fost ucise şi 34 au fost rănite într-o explozie care a vizat un autocar cu turişti israelieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel