Melania Renghea, polițista din Balș, divorţează după ce a născut

Polițista din Balș, Melania Renghea, care în decembrie 2012 şi-a înjunghiat fostul şef şi pe care l-a acuzat pe acesta, dar  şi pe mai mulţi şefi din IPJ Olt că ar fi violat-o, a decis, de comun acord cu soțul acesteia, să divorțeze. Relu Renghea, soţul Melaniei Renghea, a anunţat, miercuri, că a decis de comun acord cu soţia sa să divorţeze din cauza stresului cauzat de scandalul iscat în urma incidentului de anul trecut, scrie Mediafax.

"Eu cu soţia mea am stat de vorbă şi am căzut de comun acord să divorţăm pentru binele copiilor pentru că nu ne putem creşte copiii în stresul ăsta. Suntem ameninţaţi şi ne temem pentru viaţa copiilor pentru că în acest caz ştim că nu se va face dreptate. Am cedat psihic amândoi", a declarat Relu Renghea.

 Soţul poliţistei a adăugat că Melania a născut, în noaptea de luni spre marţi, un băieţel la Spitalul Universitar din Bucureşti şi are suspiciuni că nu el ar fi tatăl bebeluşului.

 "Da, am suspiciuni. Eu sper să nu fie rezultatul unui viol. E posibil să fac testul de paternitate", a mai spus Relu Renghea.

 În seara de 26 decembrie 2012, poliţista Melania Renghea, din Balş, şi-a înjunghiat fostul şef, pe comisarul-şef Gheorghe Barbu, pe motiv că nu mai suporta abuzurile acestuia. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel