EXCLUSIV  25 Martie - Ziua Poliției Române. Ciocan, impresionat de gestul unui jandarm: În 30 de ani de poliție, aceasta este cea mai frumoasă zi aniversară

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Comisarul-șef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română, a evidențiat gestul unui jandarm cu ocazia Zilei Poliției Române.

'În această dimineață, mergând la serviciu, eram cu gândul la marele praznic al creștinătății. La intrarea in minister am fost întâmpinat protocolar. Însă unul din colegii jandarmi mi-a spus și La mulți ani! Este cel mai frumos mesaj pe care l-am primit. În cei 30 de ani de Poliție de până acum, este cea mai frumoasă aniversare deoarece un jandarm, practic fratele mai mare, Jandarmeria, a transmis prin mine, surioarei mai mici - Poliția - La  mulți ani! Aceasta este scrisoarea de mulțumire pe care am transmis-o Jandarmeriei după acest gest minunat:

'Am onoarea sa va salut, Dragi Colegi Jandarmi!

In aceasta dimineața, puțin după ora 7.00, atunci când am venit la serviciu, la intrarea in minister am fost întâmpinat - ca de obicei - de camarazii mei îmbrăcați in uniforma Jandarmeriei Române.

După ce am fost Salutat - cu același Respect ca de obicei - unul dintre Jandarmi mi-a spus: “La Mulți Ani!”. Vazandu-ma surprins - pentru ca ma gândeam la Marele Praznic al creștinătății, Buna Vestire - Jandarmul a continuat la fel de zâmbitor: “Pentru ca sunteți polițist”.

I-am mulțumit in aceeași nota de Respect și i-am spus la rândul meu: In 30 de ani de poliție, pana acum, aceasta este cea mai frumoasa zi aniversara ca polițist. Pentru ca un Jandarm mi-a urat “La Mulți Ani”!

Dragi Colegi Jandarmi,

Sunt Onorat ca un confrate a Onorat întreaga Arma Politia Română prin aceste cuvinte spuse sincer, din inima! Si va Salut cu acelasi profund Respect!

Fie ca Sfânta zi de astazi - când Maica Domnului nostru Isus Christos a fost aleasa de Dumnezeu sa dea naștere Mântuitorului - sa va Binecuvanteze, sa va Lumineze, sa va Ocrotească!

Aceleași gânduri bune le transmit familiilor dumneavoastră!

La Mulți Ani!  Doamne Ajuta!

Comisar-sef de poliție Christian Ciocan'.

VEZI ȘI  25 Martie - Buna Vestire - Ziua Femeii și a Mamei. Christian Ciocan: Toate femeile trebuie să știe!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel