X Factor, 19 noiembrie, răsturnare de situație. Delia și Loredana, CONFLICT: Nu pleca! / Este alegerea mea și mi-o asum

Loredana și-a ales echipa.

Loredana și-a completat echipa pentru etapele următoare. Astfel, din 12 concurenți, jurata X Factor a așezat pe scaun doar trei persoane: Nick Casiaro, Andrei Calancea și Ștefan Doyle.

"Am vrut să păstrez o femeie în echipă, dar mi-am urmat sentimentele. Nu e o lume a femeilor, eu decid", a spus Loredana la final, după ce și-a completat echipa. 

UPDATE: Nick Casiaro a primit un scaun și i-a luat locul Monicăi Silaghe.

Nick Casciaro a fost concurentul căruia Loredana i-a spus încă din audiții că împreună pot câștiga concursul.

"Rar mi-a fost dat să aud un asemenea timbru și n-aș vrea să te pierd și sigur ai un loc în această seară", i-a spus Loredana, luând decizia de a-i oferi un loc pe scaun în locul Monicăi Silaghe.

Loredana l-a descris pe Nick Casciaro, adimirându-i timbrul și atitudinea.

"Este un latin lover, este bărbatul care face orice femeie să vibreze și chiar și orice bărbat, pentru că este vorba despre puterea vocii. Singurul lui inconvenient în toată chestia asta e că e italian. Ăsta e singurul lui defect", a spus Loredana.

 

 

UPDATE: Monica Silaghe i-a luat locul Omei Jali. Decizia Loredanei a stârnit revoltă. Delia a decis să o ia pe Oma în echipa ei și să formeze cu ea un grup. Astfel, Delia a cerut schimbarea regulilor ediției de anul acesta.

Monica Silaghe a interpretat piesa „Hush Hush” de la Pussycat Dolls și a obținut instantaneu simpatia publicului.

La început, Monica Silaghe a cântat într-o rochie lungă, iar apoi a renunțat la veșminte și a rămas într-o ținută mai lejeră, care i-a permis să se miște, să danseze, să fie energică.

Înainte de a lua decizia de a-i da un scaun Monicăi, Loredana a întrebat publicul. Așadar, mentorul Loredana a hotărât să facă schimbul între Oma Jali și Monica Silaghe.

"O femeie pentru o femeie. Este alegerea mea și mi-o asum și mă bucur foarte mult că am ocazia să am în fața mea atâtea talente", a spus Loredana când a decis să-i ofere Monicăi un scaun.

Delia nu a putut sta pe scaun când a auzit decizia de a renunța la Oma. Mentorul care se ocupă de grupuri și-a exprimat dorința de a o lua pe Oma într-un grup, schimbând astfel regulile concursului.

Delia a întrebat-o pe Oma dacă vrea să facă parte dintr-un grup și s-a gândit apoi la un grup format din Oma și Majii, cel din urma fiind eliminat de Loredana în aceeați seară.

"O vreau eu. Putem să facem un grup pentru că te vreau eu. Hai să facem ceva împreună. Te rog! Nu pleca!", i-a spus Delia.

"Dacă vă surâde ideea, avem puțin timp la dispoziție", le-a spus Delia celor doi, convingându-i să accepte oferta.

"Avem un grup. Au o energie comună undeva", a fost concluzia Deliei, după discuția cu Oma și Majii.

UPDATE: Oma Jali i-a luat locul lui Majii

Oma Jali a cântat despre puterea femeilor, considerând că piesa „Woman” o reprezintă. Concurenta X Factor a reușit să transmită mesajul piesei, demonstrând cât este de talentată.

"Superb a fost. Un moment cu încărcătură, o piesă care ți s-a potrivit de minune. Ai transmis foarte bine prin toți porii. A fost ceva. Mult și bine. Eu cred că 100% ai un scaun în seara asta. E imposibil să nu ai", a fost comentariul Deliei.

"Foarte bună voce. Ne-ai tras și pe noi în starea aia. Vocea e de acolo. Cred că ar fi o mare greșeală să nu aibă Loredana pe scaun și o fată, adică pe tine. Aș ridica 2 de pe scaun pentru tine", a spus Florin Ristei.

 

UPDATE: Florin Iordache, fostul solist al trupei Krypton, a interpretat piesa „Breakfast At Tiffany's” de la Deep Blue Something. Jurații i-au apreciat interpretarea impecabilă și atitudinea inedită, dar Loredana nu i-a oferit niciun scaun.

"Ești un băiat foarte corect, foarte cuminte, Îmi placi. Încearcă să te îndrăcesc, să te fac mai sălbatic, pentru că ești prea băiat bun. A cântat foarte bine", a spus Delia.

Deși Loredana îl apreciază mult pe Florin Iordache nu a simțit că ar trebui să renunțe la vreunul dintre concurenții care se aflau deja pe scaune.

"Mie îmi place foarte mult Florin. Faptul că mi-ai propus această piesă mi se pare foarte cool, pentru că foarte puțini cântă asemenea gen de cântece într-un concurs și asta e o chestie de asumare. Ești american, foarte cool în atitudinea ta. Nu știu cât de pregătiți sunt românii să primească o asemenea atitudine încă, pentru că suntem un popor mai latin, obișnuit cu emoții și eu trebuie să țin cont și de asta.

Aș fi vrut să-ți dau un scaun, meriți un scaun, te-ai depășit în seara asta. O să mai aud de tine lucruri foarte frumoase. Dacă aveam o canapea, vă puneam pe toți pe canapea, pentru că toți meritați un loc. Ești minunat și ești un artist, dar asta e. E ca la Facultate, ai căzut puțin sub linia de admitere", a spus Loredana.

 

UPDATE: Ștefan Doyle și-a regăsit familia pe scena X Factor, iar momentul lui a făcut-o pe Loredana să-i ofere scaunul lui Vito Antonio.

"Am făcut ce am făcut și am reușit să-i găsim patru dintre frații și surorile tale. Familia o să fie completă", a spus Dani Oțil, după ce i-a întrerupt momentul lui Ștefan.

După prestația care le-a ridicat pe Delia și pe Loredana în picioare, Stefan a avut parte de un moment care l-a copleșit emoțional: Și-a întâlnit 4 din cei 6 frați și surori. Mai mult, unul dintre frații săi i-a citit un mesaj de la părinții lui, plecați în străinătate. 

"Stefan, tu ești un om surprinzător. Faptul că ești unul dintre puținii care reușesc să bată la tobe și să cânte cu vocea. Este o performanță extrem de dificilă. Nu e ușor să te sincronizezi. În România, cel puțin, nu am văzut o asemenea performanță. Ești altceva. Show-ul tău este cumva peste ce au făcut ceilalți", i-a spus Loredana.

 

Povestea lui Ștefan, prezentată la audițiile X Factor:

Ștefan J Doyle este românul adoptat de o familie din Irlanda care a încheiat prima seară de audiții a noului sezon X FACTOR și care a uimit pe toată lumea cu vocea și talentul. 

"Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat. Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credeau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți. Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine.

Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian. Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi", a fost povestea de viață a lui Ștefan J Doyle.

UPDATE: Nora Deneș nu a obținut niciun scaun.

"Nu vreau să crezi că nu ești bună, dar nu pot schimba pe nimeni acum", i-a spus Loredana.

"Mulțumim, Nora! Ne-am simțit din nou ca la un recital. Mie îmi plac oamenii care vin și profită de toate cunoștințele. Și emoția e undeva acolo. Mie mi-a plăcut momentul", a spus Florin Ristei

"Mi-a plăcut că a fost exact starea asta de concert, de live. Mi-a plăcut că ai intrat la pian și e mare lucru. Ți-aș da un scaun", a spus Delia.

"Ești ritmică la pian, ceea ce am văzut destul de rar la X Factor în general. Instrumentul încurcă concurentul. Din partea mea ai un mare bravo”, a spus Ștefan Bănică.

"Nora, tu ești întotdeauna surprinzătoare. Îmi place că ești un muzician extrem de complex. Să fiu sinceră, mi-a plăcut mai mult cu ai cântat ieri, decât cum ai cântat azi. Ai fost un pic emoționată, am simțit o mică tensiune. E o luptă aici. E o luptă frumoasă", a spus Loredana.

Totuși, pent că a considerat că Nora a avut o prestație mai biună la repetiții, iar pe scenă a văzut-o copleșită sub imperiul emoțiilor, Loredana a decis să nu renunțe la niciunul dintre cei concurenți care ocupau scaunele.

"Of, Nora! Ce-mi faci tu mie. Vreau să-ți spun că din păcate, în seara asta nu pot să-ți dau un scaun. Nu vreau să crezi că nu ești bună. Ești foarte bună, ești super bună. Ești și o profesoară foarte bună, știi și tehnică vocală, dar nu pot să fac un schimb acum", a spus Loredana.

 

UDPATE: Vito Antonio i-a luat locul Florentinei Țuchel Matei.

Vito Antonio a interpretat piesa „Bad Romance” de la Lady Gaga.

Cu o ținută spectaculoasă accesorizată cu dreduri ca ale lui Jack Sparrow, Vito Antonio a pășit încrezător în forțele proprii pe scena X Factor.

"Mă simt ca la un concert nebun. Ești deja faimos, ești deja artist, ești rockstar. Ești bine rău", a spus Delia.

"Show pe bune. A fost ce trebuie. O energie ieșită din comun. Bravo, Vito", a spus Ștefan Bănică.

Loredana a evidențiat faptul că scaunele erau ocupate și l-a întrebat pe Majii ce părere are despre Vito, având în vedere că și el este un showman. Majii a răspuns că se consideră a fi mai versatil decât Vito, ceea ce l-a determinat pe italian să facă o demonstrație de operă. Loredana a luat și ea parte la moment, cântând alături de Vito Antonio.

UPDATE: Andrei Calancea i-a luat locul Alinei Statie.

Andrei Calancea i-a impresionat atât pe jurații X Factor, cât și pe ceilalți concurenți cu interpretarea sa emoționantă din Bootcamp-ul sezonului 10. Tânărul a ales să cânte piesa „Eternitate” de la George Nicolescu.

Loredana s-a ridicat în picoare la prestația lui Andrei Calancea. "Toată lumea e în picioare pentru tine", i-a spus Loredana.

"Andrei, am ascultat cu urechea și am ascultat cu inima. Am învățat de la Andrada (n.r câștigătoarea sezonului 9 X Factor) să fac lucrul ăsta când mi se permite. Când mi se dă voie. Tu mi-ai dat voie și pachetul tău emoțional este extrem de puternic. La tine forța cea mai mare este transmisia. Ăsta este atuul tău. Ceea ce este uneori mai important decât cântatul. M-ai emoționat", a spus Ștefan Bănică.

"O dovadă că muzica leagă, muzica alină, muzica vindecă, muzica ajută și muzica cred că e limbajul universal care face ca oamenii să se conecteze. Cred că ceea ce ai făcut tu astă seară e dincolo de orice vot", a spus Florin Ristei.

"Sunt în continuare uimită de tine, de personalitatea ta și cum spunea și Florin muzica este liant între suflete. Unii oameni doar deschid gura și e suficient să vibreze în același timp cu altă persoană", a spus Loredana.

 

UPDATE: Florentina Țuchel Matei a impresionat pe toată lumea cu vocea și cu atitudinea sa, după ce a interpretat piesa „I Am What I Am” de la Shirley Bassey. Florentina a primit al treilea scaun. 

"E zid femeia. Și atitudinea. Îmi place", a spus Ștefan Bănică, înainte ca Florentina să-și înceapă piesa.

"Ești o super apariție în concursul ăsta și ești unul dintre concurenții care mă face să mă bucur că sunt la X Factor. Ceea ce vreau să punctez aici că vârsta la tine e doar un număr. Și ești mai tânără ca atitudine și că implicare decât foarte mulți din grupele noastre ceea ce este un mare plus. Eu îți spun cu toată gura ești pentru concurs și dacă vei ajunge în finală eu nu m-aș mira deloc. Bravo de 100 de ori, mi-a plăcut extrem de mult. Cred că meriți un scau", a spus Ștefan Bănică.

"Singurul lucru pe care l-aș zice este că e un pic greu de digerat pentru unii tipul ăsta de muzică, chiar și pentru mine uneori dacă nu e contextul potrivit. Astea 3 minute pe care le-ai făcut aici au fost senzaționale pentru cine înțelege tipul ăsta de muzică. Felicitări", a spus Delia.

"Din păcate suntem obligați să avem doar trei bilete. Tu ești o femeie extraordinară și cred că sunt puține femei ca tine pe lumea asta. Pentru faptul că tu trăiești într-o țară străină (n.r. Dubai) și că ai reușit să te descurci acolo, asta spune foarte multe despre caracterul tău. Și asta se vede și pe scenă. Dorința de a câștiga tot timpul, de a fi o învingătoare. Feminitatea ta, originalitatea ta, faptul că alegi să fii într-o nișă, dar asta te scoate din mulțime. Ai fost sexy, ai fost femeie. N-am cum să nu-ți dau un scaun", a spus Loredana.

UPDATE: Alina Statie a primit un scaun, dar momentul ei a stârnit replici acide printre jurați. 

Alina Statie a decis, în ciuda recomandărilor Loredanei, să combine „Lie ciocârlile” a Mariei Ciobanu cu „Stairway To Heaven” a Led Zeppelin.

Alina Statie a mai participat de 4 ori la X Factor, dar e pentru prima dată când a ajuns în Bootcamp. După audițiile din sezonul 10 de X Factor Alina Statie nu a primit un loc direct în bootcamp, ci unul pe lista de așteptare, având 3 de DA.

"Am vrut să adaug și folclorul, care este o parte foarte mare și importantă din viața mea, ca artist. Am început prima dată cu folclor când eram mică la 9-10 ani și am simțit nevoia să adaug o piesă reprezentativă, iar „Lie ciocârlie” a fost piesa care pe mine m-a făcut să vreau să cânt muzică populară, pentru că mi s-a părut spectaculoasă, am fugit mereu de piesa asta, mereu mi-a fost frică de ea și am simțit că e momentul să aduc o parte din ea aici", și-a motivat Alina Statie alegerea.

"Mi s-a părut că tehnic ai stat foarte bine pe toate piesele alese, deci bravo.Teoretic ar trebui să primești un scaun", a fost comentariul Deliei.

"Cred că alăturarea n-a potențat niciuna dintre piese. Ai o voce foarte bună, dar nu m-ai convins", a spus Florin Ristei.

"Maria Ciobanu și Led Zeppelin pot sta una lângă alta atâta timp cât există o legătură. Vrei să-ți spun că ai cântat cele două măsuri de Lie Ciocârlie mai bine decât Stairway To Heaven, ceea ce este un dezavantaj. Personal nu cred că te reprezintă deloc această piesă. Te reprezintă acasă, în baie, dar nu pe scenă în fața noastră. Sfatul meu este să nu mai faci o alăturare la întâmplare, ci să aibă un sens. Una peste alta ai o voce bună, ai un timbru plăcut", a spus Ștefan Bănică.

"Ștefan știe că Loredana are voci foarte bune în echipă și de asta aruncă venin!", a spus Delia.

"Alina, știi că tu ai venit cu propunerea asta și suntem într-o etapă în care am încercat să intervin, dar într-o măsură delicată, n-am vrut să pun piciorul în prag. Fiecare trebuie să-și exprime actul artistic așa cum simte. În asta constă farmecul și talentul. Pentru asta vreau să te punctez. E un act de curaj să ataci o partitură pe care nu toată lumea își permite, sau poate să o cânte. Deci din punctul ăsta de vedere tu ți-ai făcut treaba și poți să iei loc", i-a spus Loredana, care a completat ulterior că: "I-am spus înainte de a intra că ar putea să renunțe la intro-ul ăla cu „Lie ciocârlie” pentru că nu cred că are niciun sens. Dar ea a spus că ar vrea totuși să rămână așa. Dacă eu zic ceva și ei fac altceva, înseamnă că nu avem o punte între noi, nu avem comunicare".

 

UPDATE: Elvis Silistra, sau ”Majii” a fost primul care a urcat pe scenă și a obținut primul scaun.

Majii a oferit un show complet, a interpretat piesa „Can’t Hold Us” și i-a făcut pe jurații X Factor să se simtă ca la un concert.

"Există o conexiune pe care nu o înțeleg cu un alt participant X Factor. E o conexiune ciudată. Nu știu dacă e neapărat de natură romantică, dar este o conexiune și nu am mai simțit asta de mult. Dar nu îmi fac filme. Că mi-am mai făcut filme, o luăm ușor", a spus el înainte să urce pe scenă, făcând referire la Oma Jali, o altă concurentă din echipa Loredanei.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Majii Elvis Silitra, iar Loredana i-a oferit un scaun lui Majii.

"Măi băiatule! Cred că ai un scaun din partea publicului. Nu știu ce se va întâmpla până la final, dar ai un scaun asigurat 100%. Bravo! Energia sus, chef de viață, nebunie", i-a spus Delia.

"Ți-am spus că mi-ai plăcut de la audiții. Momentul nu trebuie judecat numai din punct de vedere vocal. Ca un moment de început, a fost perfect. Din nou ai arătat că te interesează și show-ul. Ai venit cu lucrurile tale pregătite de acasă. Din partea mea ai un scaun. Dar nu-ți dau eu", i-a spus Florin Ristei.

"Majii, e show ce ai făcut tu. Am avut senzația că particip la un concert. Din partea mea ai 4 scaune, chiar dacă nu sunt 4 scaune", a spus și Ștefan Bănică.

"Majii care a rupt scena. Așa se începe un show, felicitări pentru asta! Îmi place grija ta pentru detalii. Îmi place că ești un artist care se implică în orice aspect al apariției sale, de la sunet, la imagine, ești avangardist, ești rebel, ești nebun de legat, ceea ce mie îmi place", i-a spus Loredana.

Loredana a completat și i-a pus o întrebare lui Elvis Silitra: "Dar cât de dispus ești ca mai departe, dacă va fi să mergi mai departe, să faci o schimbare, sau să încerci să găsești și o altă atitudine. Crezi că poți să ții pasul cu mine?"

Concurentul a răspuns că el nu crede în lucrurile statice, ci în schimbare și că i-ar plăcea să lucreze în continuare cu Loredana pentru că îi plac provocările.

Răspunsul lui Majii a mulțumit-o pe jurată care a spus: "Nu cred că în seara asta am altă șansă decât să-ți ofer un scaun".

UPDATE: A început a doua seară de Bootcamp, cu echipa Loredanei. 

„Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune! Absolut fiecare merită un loc mai departe! Din păcate, suntem obligaţi să avem doar trei bilete! Fiecare dintre ei este un posibil finalist”, a spus Loredana.

....

 

O grupă mixtă, formată din cântăreți profesioniști din toate colțurile lumii, îi va da Loredanei încredere că poate câştiga X Factor 2021. Jurata intră în această seară în Bootcamp, iar deciziile pe care va fi nevoită să le ia nu vor fi deloc uşoare.

După ce săptămâna trecută Florin Ristei a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă cele trei concurente cu care va merge mai departe în prima etapă a battle-urilor, în această seară, de la 20:30, la Antena 1, a venit rândul Loredanei să aleagă trei artiști care au șanse să câștige X Factor anul acesta și să îi ducă, astfel, cu un pas mai aproape de finală.

Ce decizii va lua artista şi cine sunt cei trei concurenţi pe care va miza totul în aceast an, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie de Bootcamp X Factor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel