Un bărbat a găsit sub podeaua din sufragerie o fântână veche, o sabie și mai multe monede

Foto ilustrativ. Imagine de Pexels de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Pexels de la Pixabay

Un bărbat a găsit sub podeaua din sufragerie o fântână veche, o sabie și mai multe monede din perioada Medievală.

Descoperirea bizară a avut loc în Marea Britanie, în urmă cu 10 ani. Colin Steer, în vârstă de 70 de ani, redecora când a observat o adâncitură sub covorul din sufragerie.

Bărbatul din orașul Plymouth s-a temut inițial că ar putea da peste un cadavru ascuns. Nu a fost vorba de așa ceva, ci de o fântână veche. Britanicul a consultat planurile casei și a realizat că fântâna ar putea data de aproximativ 500 de ani, conform Mirror.

De asemenea, Colin Steer a mai găsit o sabie veche și mai multe monede din perioada Medievală.

Steer a povestit că locuința sa a fost construită în 1895. El s-a mutat acolo în 1988 și, 'în urmă cu 10 ani, am început să reamenajăm camerele și schimbam parchetul când am observat o adâncitură în podea, în sufragerie'.

'Primul lucru la care m-am gândit a fost că cineva a îngropat un cadavru aici sau că avem o dolină. Am decis să sap în acel loc să văd despre ce este vorba', a afirmat el.

Fântâna din sufrageria lui Colin Steer nu va fi astupată, ci pusă în valoare.

O „capsulă a timpului” a fost găsită într-un pub din Anglia

Proprietarul unui pub din Somerset, Anglia, a găsit o „capsulă a timpului” ascunsă în pereții clădirii. Toby Brett, cel care deține Holcombe Farmshop and Kitchen, din Radstock, Somerset, a găsit „comoara” în timp ce făcea unele lucrări de renovare.

A fost foarte surprins când a văzut că în pereții clădirii era o cutie misterioasă. Curios, a deschis-o să vadă ce este în interior. A descoperit că aceasta era plină de monede, timbre, o listă de prețuri din 1971, cartonașe de bere, chitanțe ale unor taxe auto și un bilet de parcare de 1 liră pe oră, scrie The Sun.

Totodată, „capsulă a timpului” avea în interior și o scrisoare, datată din 13 iulie 1973. Scrisoarea aparținea unui fost proprietar al pub-ului și era adresată viitorului deținător. „Pentru proprietarul actual de la un fost proprietar, cu noroc.”, era menționat în scrisoare (Citește mai mult AICI.)

VEZI ȘI: Viking de meserie. Noua teorie a arheologilor și istoricilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel