Un bărbat a găsit sub podeaua din sufragerie o fântână veche, o sabie și mai multe monede

Foto ilustrativ. Imagine de Pexels de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Pexels de la Pixabay

Un bărbat a găsit sub podeaua din sufragerie o fântână veche, o sabie și mai multe monede din perioada Medievală.

Descoperirea bizară a avut loc în Marea Britanie, în urmă cu 10 ani. Colin Steer, în vârstă de 70 de ani, redecora când a observat o adâncitură sub covorul din sufragerie.

Bărbatul din orașul Plymouth s-a temut inițial că ar putea da peste un cadavru ascuns. Nu a fost vorba de așa ceva, ci de o fântână veche. Britanicul a consultat planurile casei și a realizat că fântâna ar putea data de aproximativ 500 de ani, conform Mirror.

De asemenea, Colin Steer a mai găsit o sabie veche și mai multe monede din perioada Medievală.

Steer a povestit că locuința sa a fost construită în 1895. El s-a mutat acolo în 1988 și, 'în urmă cu 10 ani, am început să reamenajăm camerele și schimbam parchetul când am observat o adâncitură în podea, în sufragerie'.

'Primul lucru la care m-am gândit a fost că cineva a îngropat un cadavru aici sau că avem o dolină. Am decis să sap în acel loc să văd despre ce este vorba', a afirmat el.

Fântâna din sufrageria lui Colin Steer nu va fi astupată, ci pusă în valoare.

O „capsulă a timpului” a fost găsită într-un pub din Anglia

Proprietarul unui pub din Somerset, Anglia, a găsit o „capsulă a timpului” ascunsă în pereții clădirii. Toby Brett, cel care deține Holcombe Farmshop and Kitchen, din Radstock, Somerset, a găsit „comoara” în timp ce făcea unele lucrări de renovare.

A fost foarte surprins când a văzut că în pereții clădirii era o cutie misterioasă. Curios, a deschis-o să vadă ce este în interior. A descoperit că aceasta era plină de monede, timbre, o listă de prețuri din 1971, cartonașe de bere, chitanțe ale unor taxe auto și un bilet de parcare de 1 liră pe oră, scrie The Sun.

Totodată, „capsulă a timpului” avea în interior și o scrisoare, datată din 13 iulie 1973. Scrisoarea aparținea unui fost proprietar al pub-ului și era adresată viitorului deținător. „Pentru proprietarul actual de la un fost proprietar, cu noroc.”, era menționat în scrisoare (Citește mai mult AICI.)

VEZI ȘI: Viking de meserie. Noua teorie a arheologilor și istoricilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel