Top 10 modalități de a-ți impresiona șeful

Business man
Business man

Să îi intri șefului în grații nu e usor, dar e uneori cheia către o avansare mai rapidă încarieră. Prin urmare, iată câteva tactici care te vor ajuta să crești în ochii lui.

Șefii preferă, în locul unui angajat care stă toată noaptea la birou pentru a termina un proiect, un altul care vine cu o soluție care să ajute la înjumătățirea timpului petrecut cu proiectul respectiv.

Iată care sunt cele mai importante aspecte care te vor ajuta să îți impresionezi șeful și să avansezi cât ai clipi:

1. Te perfecționezi continuu Cei mai buni angajați în opinia angajatorului sunt cei care caută constant să se îmbunătățească și se încumetă să își asume responsabilități suplimentare și să găsească metode de pe urmă cărora compania obține avantaje.

2. Ai atitudine de învingător Cei mai buni angajați sunt cei cărora li se citește determinarea pe chip. Trebuie să lucrezi bine în echipă și să ai dorința de a contribui la succesul companiei, să nu te axezi doar pe evoluția ta profesională. 3. Gândești în perspectivă Angajatorul apreciază când preiei inițiativa și anticipezi nevoile superiorilor sau ale echipei. Nu aștepta să ți se ceară să faci un anumit lucru. Dacă vezi că e nevoie de ceva și te poți ocupa de acel aspect, fă-o din proprie inițiativă. 4. Ești tot timpul pregătit Fie ca este vorba despre o ședință sau o întrebare întâmplătoare, șeful va aprecia angajații care au tot timpul răspunsurile la ei.

5. Nu aștepți să vină oportunitatea... Ci dovedești că ești în stare, fără să pierzi timpul lamentându-te că dacă aia avea ocazia, ai putea arăta ce poți face. Este important să acționezi, nu să vorbeăti despre lucruri pe care ai putea să le faci, pentru că șeful vrea să te vadă muncind, nu să te audă că te lauzi.

6. Nu pierzi timpul Mulți angajatori apreciază când un angajat își finalizează treaba și apoi se interesează dacă mai este ceva de facut. Întotdeauna va exista ceva neterminat, de care să te ocupi, iar șeful va aprecia că ești dispus să ajuți la finalizarea unor proiecte suplimentare. 7. Stii să rezolvi probleme Daca ești în stare să vii cu o soluție rapidă la o problemă, având răbdarea de a evalua toate variantele și rapiditatea de a o găsi pe cea optimă, cu siguranță vei fi considerat un angajat valoros, capabil oricând să impresioneze. 8. Știi să te integrezi Este foarte important să reușești să te integrezi îin echipă, să îți însușești principiile după care funcționează și mai ales trebuie ca restul să te accepte, să se simtă confortabil în preajma ta. O atitudine agresivă sau prea competitivă de la început nu va fi privită cu ochi buni. Pentru a avansa trebuie întâi să caștigi respectul și încrederea colegilor și a șefului.

9. Ești pozitiv E drept că există și situații pe care nu le poți rezolva, oricât ai încerca, însă o atitudine care incepe cu "Sigur, se poate, facem tot ce putem!" va impresiona întotdeauna. Poate că nu vei reuși tu să găsești soluția, însă atitudinea ta pozitivă îi poate motiva pe ceilalți să se straduiască mai mult și până la urma sa găsească o rezolvare.

10. Nu pretinzi ca le stii pe toate Angajatorul va aprecia întotdeauna un angajat care nu pretinde că este perfect și are curajul de a intreba atunci când are nevoie de ajutor. Niciun angajator nu va aprecia un angajat cu o atitudine recalcitrantă, reticent la orice critică sau comentariu menit să îl ajute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel