Tablou de Van Gogh, expus pentru prima dată în public, înainte de a fi scos la licitație / FOTO

Tablou de Van Gogh, expus pentru prima dată în public, înainte de a fi scos la licitație / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Tablou de Van Gogh, expus pentru prima dată în public, înainte de a fi scos la licitație / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un tablou al pictorului Vincent Van Gogh va fi expus pentru prima dată în public, înainte de a fi scos la licitație în luna martie. Timp de mai bine de un secol, tabloul a făcut parte din colecția privată a unei familii franceze.

Tabloul, denumit ”Scenă Stradală din Montmartre”, a fost realizat de Van Gogh în 1887, în timp ce îl găzduia pe fratele său Theo în Paris. Acesta va fi acum expus la galeriile Sotheby’s în Amesterdam, apoi la New York și Paris.

Deși tabloul a apărut până acum în cataloage de artă, acesta nu a fost expus publicului larg niciodată, făcând parte, timp de mai bine de o sută de ani, din colecția privată a unei familii franceze. În luna martie, opera va fi scoasă la licitație, valoarea ei fiind estimată între 5 și 8 milioane de euro, informează Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel