Șocant: Preot, înjunghiat în biserică, la Focșani

preot_injunghiat
preot_injunghiat

Un preot din Focșani a fost înjunghiat, în cursul acestei dimineți, într-o biserică din centrul orașului. Medicii, aflați la fața locului, nu au reușit să-l resusciteze pe preot. Agresorul a fugit, poliția încercând să-l identifice.

Preotul Tudor Marin de la biserica Nașterea Sf. Ioan Botezătorul, situată în Piața Unirii din centrul municipiului Focșani, a fost înjunghiat în cursul dimineții de sâmbătă de către un bărbat, a cărei identitate nu a fost, deocamdată, stabilită.

În momentul tragediei, in interiorul lăcașului de cult, nu s-ar fi aflat decât preotul și o femeie. Potrivit celor declarate de femeie reporterului de la Realitatea TV, un bărbat ar fi intrat în incinta bisericii și i-ar fi cerut preotului să-i explice niște pasaje din Biblie, după care a scos un obiect din buzunar și l-a înjunghiat pe preot. Ulterior, agresorul a fugit înspre gara din Focșani

Deoarece lumina era stinsă, femeia nu a și-a dat seama de tragedie decât în momentul în care victima, plină de sânge s-a apropiat de ea și a căzut.

La fața locului se află două ambulanțe, însă eforturile de resuscitare ale victimei depuse de medici au rămas, din păcate fără rezultate. Potrivit ultimelor informații, preotul ar fi decedat.

Polițiștii focșăneni încearcă să dea de urma agresorului, care ar putea fi o persoană cu afecțiuni psihice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel