Ramona Bădescu, urechiată de Toto Cutugno: "Ce dracu le-ai tradus?"

cutugno
cutugno

Toto Cutugno a dovedit încă o dată că este un artist desăvârșit, numai că italianul a  luat și o decizie neispirată pentru  concertul de duminică seara de la Sala Palatului. Italianul a ales-o ca traducător pe amica sa, Ramona Bădescu, care  a fost deseori taxată de public din cauza greșelilor ei de gramatică în limba română, scrie libertatea.ro.

Peste 3500 de oameni au fost aseară la concertul lui Toto Cutugno. La cei 70 de ani ai săi, artistul italian a făcut show și spectacolul a fost ireproșabil. Singura problemă a fost prezența Ramonei Bădescu în rol de traducător.

 Românca stabilită de ani buni în Italia a uitat limba română vorbită corect gramatical și i-a numit pe "muzicieni" "muziciști", a transformat verbul italian "succedere" în românescul "succes" și a tradus greșit zeci de expresii din italiană în română.

 La un moment dat, cântărețul a vorbit despre motivele serioase pentru care a ales să compună melodia "Clandestino". "Când am compus acest cântec, m-am gândit la toate prostituatele din Italia, la oamenii fără casă...", a spus Cutugno. Ramona Bădescu a tradus cuvântul prostituată cu "prostitută", lucru care a făcut sala să râdă. "De ce râd? Eu vorbeam despre un lucru serios. Ce dracu le-ai tradus?", i-a transmis Toto Cutugno mai în glumă mai în serios Ramonei Bădescu.

Cutugno a sărutat-o, în final, pe Ramona Bădescu  

"Am curtat-o pe Ramona Bădescu timp de mai mulţi ani, dar nu a cedat deloc", le-a spus Toto spectatorilor despre Ramona Bădescu. După ce frumoasa româncă a urcat pe scenă, Toto s-a dus glonţ spre ea şi a sărutat-o în văzul tuturor, stârnind uimirea tuturor.

"Oau, după 15 ani, tu chiar m-ai sărutat", a fost replica Ramonei, vizibil marcată de momentul - surpriză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel