EXCLUSIV  PUZ-urile din Bucureşti, suspendate un an. Alfred Bulai: E demenţă totală. Hai să fim sănătoşi la cap

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Politologul Alfred Bulai a reacţionat, în cadrul unui interviu exclusiv DC NEWS, după ce Nicuşor Dan şi consilierii PNL şi USR-PLUS au votat suspendarea PUZ-urilor de sector timp de 12 luni.

PUZ-urile coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 vor fi suspendate pentru o perioadă de un an, conform unor proiecte de hotărâre adoptate în şedinţa de vineri a Consiliului General al Capitalei cu 29 de voturi "pentru" şi 23 "împotrivă".

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a formulat amendamente în urma cărora a fost modificată forma iniţială a proiectului, care prevedea suspendarea pentru o perioadă de trei luni.

"E o demenţă totală. E frumos gestul, apropo de primărie, că ai curaj să schimbi. Problema este că iarăşi există doar abordarea negativă. Hai să fim sănătoşi la cap. M-am uitat şi eu la tv, am mai fost şi prin occident. Nu am văzut aşa multă verdeaţă în New York, sunt blocuri lângă blocuri. În centrul Londrei nu vezi nici copaci, la noi chiar sunt.

A, că au zone verzi, au făcut parcuri, asta da. Şansa pentru Bucureşti nu e să dărâmi Bucureştiul. Să fim realişti. Nu o să dărâmi centrul. Dar hai să extindem Bucureştiul şi facem parcuri de cinci ori cât Herăstrăul. Că slavă Domnului, e tarla", a declarat Alfred Bulai pentru DC NEWS.

Interviul complet va fi difuzat duminică, 28 februarie, de la ora 14:00 pe DC NEWS şi DC NEWS TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel