Protest contra restricțiilor la Londra. 'Cel mai mare din toate timpurile' / Video

Protest contra restricțiilor la Londra. 'Cel mai mare din toate timpurile' / Captură video Ruptly YouTube
Protest contra restricțiilor la Londra. 'Cel mai mare din toate timpurile' / Captură video Ruptly YouTube

Un nou protest masiv are loc, sâmbătă, la Londra, împotriva restricțiilor impuse de Guvernul britanic în contextul Covid-19.

VIDEO:

Protestatarii, inclusiv scepticii Covid se manifestă, sâmbătă, 29 mai, pe străzile capitalei Regatului Unit, împotriva acțiunilor și reglementărilor guvernamentale legate de pandemie, sub bannerul 'Unite for Freedom' / 'Uniți pentru Libertate'. În ultimul an au avut loc demonstrații similare în Marea Britanie, oamenii cerând Guvernului respectarea mai multor drepturi și libertăți.

VEZI ȘI Noi manifestații violente la Bristol contra unui proiect de lege care dă puteri Poliției și îngrădește dreptul la protest. S-a lăsat cu arestări - video

Conform reglementărilor actuale din Anglia, puburile și restaurantele pot deservi clienții în aer liber, muzeele, teatrele și cinematografele au voie să funcționeze, iar oamenii se pot întâlni în aer liber în grupuri de până la 30 de persoane.

Guvernul a avertizat, totuși, că focarele variantei indiene a COVID-19 ar putea întârzia următorii pași către relaxarea restricțiilor.

Politicianul David Kurten, fost membru al Partidului pentru Independență din Marea Britanie, a estimat că adunarea a este mai mare decât cea desfășurată weekendul trecut. El a scris, pe Twitter, că este cea mai mare din toate timpurile. 

Video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel