PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

METEO. Vremea se află într-un proces de încălzire în perioada următoare, astfel că maximele termice vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei și pe litoral.

Procesul de încălzire a vremii va continua, astfel că maximele termice  de vineri vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei și pe litoral. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în rest. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în estul și sud-estul țării, cu viteze la rafală de 50...60 km/h în estul și nord-estul Munteniei și pe litoral, dar și la munte și în sudul Banatului, unde rafalele vor fi de 60...80 km/h.

În restul regiunilor, intensificări ale vântului se vor semnala trecător și pe arii mai restrânse, cu viteze în general de 40...45 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între -2 și 7 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. În orele dimineților, izolat vor fi condiții de ceață, iar în nord și în depresiuni, de brumă.

În București vremea va continua să se încălzească ușor, astfel că maxima termică va fi de 16...17 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări temporare până spre seară, când vor fi viteze la rafală de 45...50 km/h, iar în cursul nopții va fi slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4...5 grade.

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ  28.03.2020 ORA 08 - 29.03.2020 ORA 09 ÎN ȚARĂ

Valorile de temperatură se vor situa uşor peste cele normale în ultima decadă a lunii martie în majoritatea zonelor, astfel că cele maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, iar cele minime între -3 şi 8 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea în sudul și în sud-estul ţării, unde numai pe spaţii mici va ploua slab. Vântul va fi în general moderat în regiunile sud-estice şi la munte şi va sufla slab în restul teritoriului. Izolat se va semnala ceaţă, iar în depresiuni, brumă.

În București, valorile de temperatură vor fi uşor mai ridicate decât cele normale la această dată, cu o maximă de 16...17 grade şi o minimă de 5...7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel