Prințesa Lia și-ar fi țepuit propria fiică de banii de școală

Prințul Paul și prințesa Lia sunt suspecți într-un dosar privind retrocedări ilegale de terenuri, aceștia fiind audiați la DNA Brașov. Potrivit România Liberă, prințesa Lia a mai fost implicată în câteva scandaluri. Povestea prințesei Lia, soția prințului Paul, începe în SUA, unde aceasta a fost căsătorită cu un cunoscut avocat, Melvin Belli, supranumit și „Regele ofenselor". Lia Georgia Triff  are origini române, tatăl ei fiind american, iar  mama sa, româncă, potrivit românialiberă.ro

Prințesa Lia s-a căsătorit  la vărsta de 23 de ani cu avocatul Melvin Belli, în anul 1972, pe când studia istoria şi antropologia la Universitatea din Maryland, fiind cea de-a cincea soție a cunoscutului avocat. Mariajul celor doi s-a destrămat după 16 ani, în 1988, în urma acestuia născându-se   o fiică, Melia.

La vremea respectivă, acuzaţiile de adulter au curs din ambele părţi. A rămas celebră amenda primită de renumitul avocat pentru că şi-a numit soţia „Il Trampo", acuzând-o de adulter şi de relaţii dintre cele mai şocante. Astfel, potrivit presei americane, Belli le-a spus judecătorilor că soţia sa l-ar fi înşelat, printre alţii, cu arhiepiscopul Desmond Tutu şi cu actriţa Zsa Zsa Gabor.

În cele din urmă, potrivit presei americane, Lia ar fi obţinut suma de 15 milioane de dolari în urma divorţului de marele avocat.

Citește și: Prințul Paul și prințesa Lia ar fi implicați în dosarul retrocedărilor de terenuri


Povestea viitoarei prințese nu se opreşte aici. În 1998, Lia a fost dată în judecată de fiica sa, Melia, care a acuzat-o că ar fi cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond destinat educaţiei sale.

Melia a susţinut că a fost nevoită să se retragă de la Universitatea Glasgow pentru că nu ar fi avut bani pentru taxe. Lia, care locuia atunci la Bucureşti şi se căsătorise de trei ani cu Prinţul Paul, nu s-a prezentat la proces şi a trimis un răspuns şocant fiicei sale, prin intermediul avocaţilor: „Lia şi soţul său sunt momentan implicaţi în eforturi diplomatice cu privire la războiul din Kosovo. Acest conflict este de o importanţă majoră pentru ei şi ea (n.r. Lia) îşi va duce la bun sfârşit datoriile diplomatice înainte de a se ocupa de acest proces", mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel