Ploaie de meteoriți în Urali. Panică și victime în zonă - VIDEO

O ploaie de meteoriţi a provocat vineri explozii violente în stratul inferior al atmosferei deasupra regiunii Urali şi unor regiuni din centrul Rusiei. Unda de șoc provocată în urma exploziilor a spart ferestrele unor imobile, fapt ce a dus și la rănirea unor persoane scriu agenţiile ruse. Panica a fost accentuată și de faptul că semnalul telefoanelor mobile a dispărut pentru minute bune.

[caption id="attachment_283178" align="alignnone" width="640"] Foto: Russia today[/caption]

"A fost o ploaie de meteoriţi, dar fără ca fragmente să ajungă pe sol. Un meteorit a explodat deasupra regiunii Celiabinsk. Suflul exploziei a spart ferestre în mai multe localităţi", a anunţat un purtător de cuvânt al filialei locale a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă pentru Intefax.

 Ministerul de Interne, citat de aceeaşi agenţie, a anunţat că unele persoane au fost rănite de cioburi de geam, într-o şcoală din Celiabinsk

Potrivit lui Dumitru Prunariu, meteoritul care au provocat panică în Urali ar fi putut avea o dimensiune de circa un metru. Cert este ca nicio bucată din meteorit nu a căzut pe pământ, acesta dezintegrându-se în atmosferă.

De asemenea, în cursul zilei de vineri se așteaptă ca un asteroid cu un diametru de circa o sută de metri să treacă foarte aproape de Pământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel