Paul Lambrino, revendicări fabuloase. Istoricii demontează pretențiile sale

Paul Lambrino cere statului român o avere uriașă, dar istoricii arată că pretențiile nepotului nelegitim al lui Carol al II-lea nu au niciun fundament.

Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept, cere statului român o avere fabuloasă. Este cea mai mare revendicare de proprietăţi făcută vreodată, deşi este bazată pe o falsă idee a drepturilor de succesiune. Vorbim despre 50 de castele şi clădiri istorice şi peste 600 de kilometri pătraţi de terenuri din întreaga ţară, arată Antena 3.

VEZI ȘI: 

DC News a aflat ce se întâmplă la școala aflată sub patronajul Principelui Radu

Cerințele sale au fost demontate de istoricii care arată că mama lui a renunţat la orice pretenţie legată de averea regelui. Actele pe care se bazează Paul Lambrino sunt de fapt drepturi litigioase cumpărate de la o moştenitoare a Elenei Lupescu, a treia soţie a lui Carol al II-lea, mai scrie sursa citată.

Paul Lambrino vrea să dețină mai multe simboluri ale țării noastre printre care amintim Palatul Elisabeta, sediul Bibliotecii Centrale Universitare, sediul PDL din Modrogan, sediul MAE, precum şi peste şase sute de kilometri pătraţi de pământ, printre care Domeniul Scroviştea, Ferma Snagov, podgoriile Cotnari, Murfatlar şi Tohani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel