Nicole Scherzinger neagă acuzațiile aduse de fondatoarea și coregrafa Robin Antin

Facebook - Nicole Scherzinger
Facebook - Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger neagă acuzațiile aduse de fondatoarea Pussycat Dolls, Robin Antin. 

Nicole Scherzinger, starul Pussycat Dolls, a respins afirmațiile conform cărora ar fi renegociat un acord pentru a participa la un turneu de reuniune, considerând acuzațiile „ridicole și false”. Cântăreața este dată în judecată de coregrafa și fondatoarea trupei, Robin Antin, pentru că ar fi renunțat la un turneu anunțat anterior. 

Avocatul lui Scherzinger a spus acum că astfel de obligații „pur și simplu nu există”. Howard King a numit cazul „o încercare disperată de a abate vina”.

"Robin va eșua în eforturile sale de a trunchia succesul câștigat de Nicole pentru a se sustrage dintr-o gaură financiară imensă pe care a creat-o prin propriile decizii slabe, profesionale și de afaceri", a spus King într-o declarație dată pentru BBC.

"Nicole îi iubește și îi respectă pe fanii PCD și speră să se întoarcă într-o bună zi pe scenă pentru a interpreta hiturile uimitoare ale grupului pentru ei. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla în aceste condiții."

Conform documentelor legale depuse de Antin, Scherzinger a cerut să renegocieze acordul de reuniune pentru a-i oferi controlul creativ și o cotă mai mare în noua afacere a grupului.

Scherzinger a fost dată în judecată de Antin

În urmă cu câteva zile apărea informația conform căreia Nicole Scherzinger a fost dată în judecată de fondatoarea Pussycat Dolls după ce ar fi refuzat să ia parte la reuniunea anunțată anterior de grup. Coregrafa și fondatoarea Robin Antin susține că Scherzinger cere un control creativ deplin și o cotă mai mare în noua afacere a grupului, scrie BBC. 

Cântăreața ar fi cerut ca partea ei de 49% din companie, PCD Worldwide, să fie mărită la 75%, oferindu-i controlul creativ. Scherzinger nu a comentat încă informațiile.

Planul turneului de reuniune

În noiembrie 2019, la un deceniu după despărțirea Pussycat Dolls, grupul a anunțat că se va reuni pentru un turneu live. Cinci din cele șase membre s-ar reuni - Scherzinger alăturându-se lui Ashley Roberts, Carmit Bachar, Kimberly Wyatt și Jessica Sutta.

Grupul a transmis că vor interpreta hituri precum Buttonz, Don't Cha și Jai Ho într-o serie de spectacole live din Marea Britanie, alături de un nou single, React, care a fost lansat pentru a marca anunțul turneului. Un membru inițial - Melody Thornton - a refuzat să participe la turneu, spunând că simte că nu își pune amprenta vocal în timpul melodiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel