Mircea Badea, aventuri în Iordania. Cum a cunoscut-o pe "fiica unui Băsescu local"

Mircea Badea / Foto Facebook, arhivă
Mircea Badea / Foto Facebook, arhivă

Mircea Badea a povestit la Antena 3 aventurile sale dintr-o excursie în Aman, Iordania. 

Acesta a fost în capitala Iordaniei cu Adrian Ursu şi Mihai Gâdea, şi a rememorat o întâmplare amuzantă. 

"În Aman, Iordania, când am fost eu, ne-a costat mai mult ca în Dubai. Nu ştiu cum mai e acum", a declarat Mircea Badea. 

După ce Radu Tudor i-a spus că ţara este una interesantă şi că prinţul Abdallah, conducătorul acesteia, e un personaj aparte, Mircea Badea a replicat. 

"Nu contest, nu l-am cunoscut. Patru zile am stat. Dar dacă îţi povestesc totuşi... Acolo am cunoscut o domnişoară, foarte simpatică, care era fata unui demnitar local. Ne-a salvat, crede-mă. Era un fel de Băsescu local. Culmea, cred că fix la Revelion am cunoscut-o, era în acelaşi restaurant. Şi era foarte simpatică şi ne-a zis să fim atenţi pe unde ne ducem că nu e de glumă, să o sunăm pe ea şi să îl dăm pe ăla la telefon unde ne ducem oriunde ar fi. 

Şi noi ne-am urcat în taxi. Şi era un şofer din ăsta, relaxat, stătea aşa, fără să ne bage în seamă. Am pus mâna pe telefon, am sunat şi i-am dat telefonul, i-am zis că e pentru el. S-a schimbat total, nu voia să ne ia bani la sfârşit. Îi dădeam bani cu forţa şi nu voia. Era disperat!", a declarat Mircea Badea. 

Badea a câştigat un concurs de karaoke în Iordania 

"Şi ne duce la un concurs de karaoke acolo, după ce ne-a arătat oraşul. Era ilegal locul respectiv, pe cutumele de acolo. Karaoke, era dezmăţul suprem! Când au văzut-o pe duduie că a venit, toţi erau atenţi. Şi erau la concursul ăla nişte cetăţeni pe care chiar îi chinuia talentul. Şi m-am înscris şi eu, am cântat Elvis Presley. Ăia toţi erau wow, aşa ceva nu a mai fost la noi. Long story short, am câştigat concursul de karaoke. Era şi cu juriu, juriu serios. Ce crezi că am câştigat? O cină la un restaurant din Bagdad. Nu glumesc, am acasă voucherul. Dar i-am zis lui Adi Ursu că am fost în Iordania pentru el, că a vrut să vadă Petra, dar în Bagdad eu nu merg!", a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel