Mircea Badea, aventuri în Iordania. Cum a cunoscut-o pe "fiica unui Băsescu local"

Mircea Badea / Foto Facebook, arhivă
Mircea Badea / Foto Facebook, arhivă

Mircea Badea a povestit la Antena 3 aventurile sale dintr-o excursie în Aman, Iordania. 

Acesta a fost în capitala Iordaniei cu Adrian Ursu şi Mihai Gâdea, şi a rememorat o întâmplare amuzantă. 

"În Aman, Iordania, când am fost eu, ne-a costat mai mult ca în Dubai. Nu ştiu cum mai e acum", a declarat Mircea Badea. 

După ce Radu Tudor i-a spus că ţara este una interesantă şi că prinţul Abdallah, conducătorul acesteia, e un personaj aparte, Mircea Badea a replicat. 

"Nu contest, nu l-am cunoscut. Patru zile am stat. Dar dacă îţi povestesc totuşi... Acolo am cunoscut o domnişoară, foarte simpatică, care era fata unui demnitar local. Ne-a salvat, crede-mă. Era un fel de Băsescu local. Culmea, cred că fix la Revelion am cunoscut-o, era în acelaşi restaurant. Şi era foarte simpatică şi ne-a zis să fim atenţi pe unde ne ducem că nu e de glumă, să o sunăm pe ea şi să îl dăm pe ăla la telefon unde ne ducem oriunde ar fi. 

Şi noi ne-am urcat în taxi. Şi era un şofer din ăsta, relaxat, stătea aşa, fără să ne bage în seamă. Am pus mâna pe telefon, am sunat şi i-am dat telefonul, i-am zis că e pentru el. S-a schimbat total, nu voia să ne ia bani la sfârşit. Îi dădeam bani cu forţa şi nu voia. Era disperat!", a declarat Mircea Badea. 

Badea a câştigat un concurs de karaoke în Iordania 

"Şi ne duce la un concurs de karaoke acolo, după ce ne-a arătat oraşul. Era ilegal locul respectiv, pe cutumele de acolo. Karaoke, era dezmăţul suprem! Când au văzut-o pe duduie că a venit, toţi erau atenţi. Şi erau la concursul ăla nişte cetăţeni pe care chiar îi chinuia talentul. Şi m-am înscris şi eu, am cântat Elvis Presley. Ăia toţi erau wow, aşa ceva nu a mai fost la noi. Long story short, am câştigat concursul de karaoke. Era şi cu juriu, juriu serios. Ce crezi că am câştigat? O cină la un restaurant din Bagdad. Nu glumesc, am acasă voucherul. Dar i-am zis lui Adi Ursu că am fost în Iordania pentru el, că a vrut să vadă Petra, dar în Bagdad eu nu merg!", a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel