Ministrul Sănătății din Marea Britanie care s-a vaccinat și s-a infectat apoi cu coronavirus s-a recuperat complet

Ministrul Sănătății din Marea Britanie s-a recuperat complet după ce s-a infectat cu coronavirus deși se vaccinase.

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, a declarat că s-a "vindecat complet" la o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru o infecţie cu coronavirus, ce a determinat intrarea în izolare şi a premierului şi ministrului finanţelor, transmit sâmbătă PA Media-dpa, conform Agerpres. Javid, care primise ambele doze de vaccin înainte de a fi testat pozitiv, i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze după ce a declarat că a avut doar simptome foarte uşoare.

Vindecare completă de Covid la o săptămână după testul pozitiv. Simptomele au fost foarte uşoare, mulţumită vaccinurilor uimitoare, a scris el pe Twitter. Vă rog - dacă nu aţi făcut-o încă - faceţi-vă vaccinul, în timp ce învăţăm să trăim cu acest virus, în loc să ne ferim de el, a adăugat ministrul. Se aşteaptă ca premierul Boris Johnson să-şi încheie luni târziu carantina, în care se află la reşedinţa sa din Chequers.

Iniţial, Johnson şi ministrul finanţelor Rishi Sunak au încercat să evite izolarea spunând că participă la un proiect pilot de testare, dar au dat înapoi în faţa criticilor publice larg răspândite.

Anglia, libertate totală faţă de COVID-19. S-au ridicat aproape toate restricţiile, masca nu mai e obligatorie

Totuşi, premierul britanic Boris Johnson i-a îndemnat duminică pe britanici să fie precauţi şi să se autoizoleze, când li se cere.

Majoritatea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus au fost ridicate în Anglia luni, redenumită Ziua libertăţii în pofida unei creşteri a numărului de contaminări, care îi îngrijorează pe mulţi oameni de ştiinţă şi responsabili politici, relatează AFP.

Începând de la miezul nopţii în Anglia, sălile de spectacol şi stadioanele se pot redeschide la capacitate maximă, cluburile pot primi din nou publicul, servirea la bar este din nou autorizată în pub-uri şi nu mai există o limită privind numărul de persoane reunite. Purtarea măştii nu mai este obligatorie, dar recomandată în mijloacele de transport şi magazine, iar telemunca nu mai este o cerinţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel