Liderii Mișcării Populare, aleși pe repede înainte

basescu-miscarea-populara
basescu-miscarea-populara

Fundația Mișcarea Populară își alege liderii pe repede înainte. A publicat pe site procedura de desemnare a conducerilor filiare județene. Ceea ce este ciudat este că deși competiția este "una deschisă", timpul pus la dispoziție pentru cei care vor să conducă filialele județene este foarte scurt: doar patru zile. În plus, sunt luate în calcul și sâmbătă și duminică. Graba de care dă dovadă fundația nu este concordantă cu afirmația potrivit căreia vrea să-și selecteze liderii din pătura celor neinițiați în ale politicii. 

Cei care vor să conducă filialele județene trebuie să-și trimită CV-urile până pe 23 aprilie, la ora 10. Un alt element care atrage atenția este că deși este o fundație apolitică, candidații sunt rugați să treabă în CV referiri la "eventualele dumneavoastră acțiuni civice sau politice". Aceasta este doar prima etapă.

Pe baza analizei CV-urilor se repartizează candidații "în grupurile de coordonare organizatorică ale filialelor sau în grupurile de lucru tematice ale filialelor județene/de sector, înainte de fiecare primă întâlnire a fondatorilor cu membrii filialelor județene/de sector". Ulterior, se va organiza o etapă a treia când va fi "o întâlnire a membrilor fondatori cu toți aderenții din filiala județului/sectorului". Membrii conducerii stabiliți vor fi anunțați public și "invitați să propună planuri strategice pentru filială".

După analiza "transparentă a propunerilor de planuri strategice" în termen de doar zece zile se vor stabili resposabilitățile membrilor conducerii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel