Judecătoarele Costache și Dinu, păcălite că nu se fac interceptări în lifturi

Judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu ar fi căzut în capcana anchetatorilor și au discutat despre banii pentru rezolvarea favorabilă a unor dosare în lifturile Tribunalului Bucureşti. Asta, după ce ofiţerii anticorupţie le-au spus, în discuţii private, că în lifturile de aluminiu nu se pot face interceptări.

Ofiţerii anticorupţie care erau însărcinaţi cu ancheta în cazul judecătoarelor Viorica Dinu şi Antonela Costache le-au  spus acestora că în lifturile capitonate cu aluminiu sau cu tablă nu pot fi făcute interceptări cu sistemele tehnice deţinute la ora actuală, au spus surse judiciare, potrivit Mediafax. Însă, tehnologia le-a jucat feste, iar discuțiile celor două au fost auzite și de anchetatori. În plus, judecătoarea Costache aflase că nici telefoanele vechi nu pot fi interceptate. Astfel, cele două judecătoare aveau două telefoane de generație veche. 

Tehnologia- capcana judecătoarelor

Atât judecătoarea Antonela Costache, cât şi Viorica Dinu ar fi căzut în capcana anchetatorilor şi ar fi purtat mare parte a discuţiilor despre dosarele în care se cereau intervenţii în schimbul unor sume mari de bani în lifturile Tribunalului Bucureşti, care sunt capitonate integral cu tablă şi aluminiu.

Totodată, judecătoarea Antonela Costache ar fi aflat în acelaşi mod că nu ar putea fi interceptată dacă ar deţine un telefon mobil de generaţie veche. Sursele judiciare au precizat că cele două judecătoare şi-ar fi achiziţionat astfel de telefoane mobile pentru a se feri astfel de o presupusă anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel