John McAfee spunea că este amenințat că va fi ucis. Ce tatuaj și-a făcut pe brațul drept / FOTO

John McAfee spunea că este amenințat că va fi ucis. Ce tatuaj și-a făcut pe brațul drept  /  Sursă foto: Facebook John McAfee
John McAfee spunea că este amenințat că va fi ucis. Ce tatuaj și-a făcut pe brațul drept / Sursă foto: Facebook John McAfee

Creatorul de sisteme antivirus John McAfee a fost găsit mort în închisoare.

Creatorul de sisteme software antivirus John McAfee a fost găsit mort în închisoare, în Spania, în contextul în care o instanţă judiciară tocmai aprobase extrădarea sa în Statele Unite, unde este acuzat de evaziune fiscală, informează cotidianul El Mundo.

Într-o postare pe Twitter din anul 2019, John McAfee își lua angajamentul că nu o să se sinucidă și își făcuse un tatuaj prin care garanta acest lucru. 

„Primirea de mesaje subtile din partea oficialilor SUA care spun de fapt: "Venim după tine McAfee! Te vom ucide", m-a determinat să-mi fac un tatuaj astăzi pentru orice eventualitate. Dacă mă sinucid, să știți că nu am făcut-o. Am fost lovit. Verificați-mi brațul drept.“, scria, pe Twitter, John McAfee, în 2019. Pe brațul lui McAfee scrie „LOVIT“.

John McAfee a fost găsit mort în închisoare

John McAfee, în vârstă de 75 de ani, a fost găsit mort în celula sa, în Penitenciarul Brians 2, situat în localitatea spaniolă Sant Esteve Sesrovires. John McAfee a fost găsit mort de gardieni şi nu a putut fi resuscitat.

"O comisie judiciară se va deplasa la penitenciar pentru a afla circumstanţele decesului. Toate datele preliminare indică o sinucidere", a comunicat Administraţia Penitenciarelor din Spania.

John McAfee a fost arestat în octombrie 2020, pe Aeroportul din Barcelona, în baza unui mandat emis de Statele Unite. Înalta Curte de Justiţie din Spania a decis miercuri dimineaţă extrădarea lui John McAfee în Statele Unite, unde urma să fie judecat pentru evaziune fiscală. John McAfee afirma că acuzaţiile sunt motivate politic, întrucât voia să candideze în scrutinul prezidenţial din SUA reprezentând Partidul Libertarian, transmite Mediafax.

McAfee nu a depus nicio declaraţie fiscală din 2014 până în 2018, pentru venituri de peste 23 de milioane de dolari. Dacă va fi condamnat, ar putea face 30 de ani de închisoare, scrie Mediafax. Procurorii spun că acesta nu a depus declaraţii fiscale timp de patru ani, în ciuda faptului că a câştigat milioane de dolari din activitatea de consultanţă, din discursuri ţinute la evenimente, din criptomonede şi din vânzarea drepturilor pentru un documentar despre viaţa lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel