Inel de logodnă unic. Un bărbat din SUA a căutat și extras un diamant brut pentru viitoarea soție

Foto ilustrativ de Marko Klaric de la Pexels
Foto ilustrativ de Marko Klaric de la Pexels

Un bărbat din Washington, SUA, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a crea un inel de logodnă unic pentru viitoarea sa soție. 

Christian Liden, din Washington, SUA, a visat toată viață că o să extragă un diamant brut pentru a crea un inel de logodnă unic. Cu multe eforturi, și-a dus planul la final și a reușit să își impresioneze cu adevărat viitoarea soție. 

Bărbatul a declarat pentru CNN că ideea de a extrage pietrele prețioase pentru un inel de logodnă i-a venit în școală, dar nu știa cum să o facă. Pe măsură ce anii au trecut, el a descoperit cât de dificil este să găsești pietre prețioase în SUA.

În 2018, pe când avea deja o relație de doi ani cu iubita sa, Desirae, un prieten de-ai săi i-a spus despre Diamond Crater State Park din Arkansas. Atunci a început să-și planifice călătoria în căutarea diamantului.

S-a uitat la videoclipuri cu experiențele altor persoane care au reușit să găsească diamante și și-a construit echipamente miniere proprii în timp ce iubita lui era la serviciu. 

A găsit un diamant de 2,2 carate după trei zile de căutări

Pe 1 mai, cei doi prieteni au plecat în căutarea diamantului. După trei zile de căutări înverşunate, Christian Liden a găsit un diamant galben de 2,2 carate, pe care l-a raportat imediat la centrul parcului, potrivit Today.

În cele din urmă, s-a întors acasă cu diamantul. Când el și iubita lui au plecat la cules de ciuperci prin pădure, a scos diamantul și a cerut-o de soție, iar ea acceptat.

În prezent, cei doi vor să găsească pe cineva care să realizeze un inel compus din pietrele prețioase extrase de Christian Liden în călătorie.

Cerere inedită în căsătorie. Un pompier de la ISU Timiș i-a cerut mâna iubitei sale, paramedic

Un pompier de la ISU Timiș și-a cerut într-un mod inedit iubita în căsătorie. Ajutat de colegii săi, bărbatul a organizat momentul ca la carte. "Vrei să fii soția mea?"– au fost cuvintele scrise de către pompieri, din accesorii și echipamente specifice.

"Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Surprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima. Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră. Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU Timiș. 

Vezi imaginile AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel