Florian Tudor ("Rechinul"), reținut. Ce declara în luna martie: "Sunt de trei ani în casa mea şi nu au putut să mă aresteze"

Sursa foto: captură Observator, Antena 1
Sursa foto: captură Observator, Antena 1

Florian Tudor zis "Rechinul", cel mai căutat român din Mexic, a fost arestat.

Florian Tudor, alias "Rechinul", este considerat liderul unui grupări extrem de periculoase din Mexic. El a fost arestat în Quintana Roo, joi seara, de agenții Procuraturii Generale (FGR). Potrivit primelor rapoarte, omul de afaceri este reținut printr-un ordin în scopuri de extrădare.

Procuratura generală a Mexicului a precizat într-un comunicat că un bărbat, numit doar Florian T, a fost arestat în Ciudad de Mexico, în conformitate cu o cerere de arestare şi extrădare din partea guvernului român, transmite Agerpres.

Comunicatul precizează că bărbatul este căutat pentru crimă organizată, extorcare şi tentativă de omucidere în formă agravată. Conform sursei citate, un agent federal a încercat să împiedice arestarea, în timp ce avocatul suspectului i-a atacat pe agenţii poliţiei ministeriale federale; ambii au fost reţinuţi, urmând să fie puşi la dispoziţia ministerului public federal.

Vezi și: VIDEO - Momentul în care Florian Tudor, alias "Rechinul", este arestat în Mexic

Ce spunea "Rechinul", în luna martie, într-un interviu pentru presa română

"Nu am legături cu mafioții și nici nu sunt mafiot", spunea Florian Tudor, în martie, într-un interviu pentru Observator. "Am plecat din Craiova că mi-a plăcut Mexicul. Am plecat cu 30 de dolari", mai spunea el.

Întrebat cum a reuşit să facă bani acolo, "Rechinul" a povestit că a avut avut patru case de schimb și 6-7 firme. După spusele sale, imperiul pe care și l-a clădit s-ar ridica la 3-4 milioane de dolari. Cât despre faptul că şi-ar fi creat o grupare infracţională în Mexic prin teroare, ameninţare, acesta declara: "Alte fantezii. Nu pot să comentez aceste lucruri. Nu mă droghez".

"Sunt de trei ani de zile în casa mea, nu mă ascund şi nu au putut să mă aresteze, până acum, nici mexicanii, nici românii. În ultimii trei ani, mi s-au întâmplat o serie de ilegalităţi la care au participat autorităţile române şi mexicane. Mi-au furat toate bunurile în valoare totală de 3 milioane de dolari în aceste percheziţii", spunea Florian Tudor.

Întrebat dacă este un om violent, acesta spunea relaxat: "Nu. Nu am nevoie de nişte ţigani, cuțitași, bătăuşi. În Mexic, nu se dă cu pumnul sau cu cuţitul. În Mexic, dacă cineva are ceva de reglat, se rezolvă cu pistolul".

"Toţi plătim în faţa lui Dumnezeu. Dumnezeu este judecătorul suprem. Nu am de gând să fug, dar nu mă predau", concluziona Rechinul, la sfârșitul lunii martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel