UPDATE: Mai mulţi răniţi. Explozie lângă o staţie de metrou din Londra

Captura Video
Captura Video

Incendiu de proporţii în Londra, lângă staţia de metrou Elephant and Castle, anunţă MyLondonNews. Ar fi fost două explozii în zonă. 

UPDATE: Conform România TV, şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre acestea, şi un ofiţer de poliţie care a inhalat fum. 

Staţia de metrou, dar şi alte clădiri de birouri din zonă au fost evacuate rapid. Conform presei locale, în zonă ar fi un miros puternic de plastic ars. Zona de pericol a fost delimitată de poliţie. 

Corespondentul România TV de la Londra spune că, potrivit unor surse, incendiul ar fi fost provocat de explozia unor materiale din două garaje situate în apropierea staţiei de metrou. Momentan, nu s-a putut stabili cum s-a aprins focul. 

"Nu putem vorbi, în acest moment, despre un atac terorist", a transmis un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane. La faţa locului intervin 10 autospeciale de stingere, dar şi 70 de pompieri. 

Martorii spun că mirosul în zonă este extrem de puternic. "Am deschis fereastra pentru o secundă şi ne-a lovit un miros puternic de ars. Am auzit oameni ţipând şi apoi o explozie", a scris pe Twitter Sara Scarpa, o tânără de 25 de ani care locuieşte aproape de zona în care a avut loc incendiul. 

„Incendiul de lângă calea ferată, la staţia de metrou Elephant & Castle, presupune sistarea activităţii de transport în zona respectivă”, informează reprezentanţii Network Rail: „În consecinţă, trenurile care fac legătura între London Blackfriars şi Denmark Hill / Herne Hill pot fi anulate. De asemenea, cursele pot suferi întârzieri".

Au fost înregistrate peste 50 de apeluri la numărul de urgenţă, anunţă autorităţile. Nu se ştie dacă sunt morţi sau răniţi în zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel