Două din trei persoane spun ”ADIO” partenerului dacă nu e acceptat de cățel

Foto Pexels
Foto Pexels

Două din trei persoane își vor încheia relația, dacă animalul de companie nu le aprobă partenerul, indică un studiu.

Potrivit unor cercetări, două din trei persoane își vor încheia relația dacă animalul de companie nu le aprobă partenerul.

Un sondaj efectuat pe 2.000 de proprietari de animale de companie, atât singuri, cât și într-o relație, a arătat că 67% dintre cei implicați romantic sunt de acord cu acest lucru, în timp ce 68% au spus că animalul lor de companie are ultimul cuvânt în legătură cu persoana cu care urmează să aibă o relație.

68% au încredere în animalele lor de companie mai mult decât în ​​prietenii lor și 67% au încredere în ele mai mult decât în ​​propria familie.

Respondenții au dat motive diferite pentru dezgustul animalului lor față de actualul sau fostul partener, inclusiv mirosul și înălțimea lor sau lipsa de atenție pentru aceștia.

Cele mai evidente semne că un animal de companie nu place un potențial partener sunt: nu se apropie de ei (47%), îi zgârie/ îi mușcă (41%), mârâie (40%).

Pentru a fi plăcuți de un animal de companie, respondenții au spus că partenerul lor trebuie să fie prietenos (44%), să le mângâie animalul în spatele urechii (40%) și să le ofere recompense (38%), notează digi-animalworld.tv.

Studiu despre caini și pisici care spulberă teama părinților

Blana animalelor de companie conţine bacterii sănătoase, benefice pentru copii, potrivit unor studii.

Foarte mulţi părinţi refuză să le ia copiilor un animal de companie. Aceștia se tem că cei mici pot dezvolta alergii, dacă intră în contact cu blana animalelor.

Însă studiile arată că prezenţa unui animal de companie scade acest risc, dacă copilul este expus la potenţiali alergeni de la o vârstă fragedă.

„Dacă ne expunem la un mediu cu bacterii sănătoase, avem şanse mari să dezvoltăm un răspuns imunologic sănătos. În schimb, dacă exagerăm cu igiena, spălăm, dezinfectăm totul, îndepărtăm animăluţele, îndepărtăm orice urme de bacterii sănătoase, răspunsul sistemului imunitar va devia într-o direcţie greşită”, spune Brânduşa Petruţescu, medic alergolog, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel