Donald Trump îl critică pe Anthony Fauci. "Regele răzgândirii"

Facebook Donald Trump (FOTO OFICIALĂ CASA ALBA - Shealah Craighead)
Facebook Donald Trump (FOTO OFICIALĂ CASA ALBA - Shealah Craighead)

Donald Trump, preşedinte al SUA între 2016 şi 2020, l-a criticat pe dr. Anthony Fauci pentru eşecurile din timpul pandemiei. Fauci nu a fost singurul luat în colimator. Şi dr. Deborah Birx a fost criticată de Trump.

"Două persoane care se promovează singure pentru a reinventa istoria, astfel încât să îşi acopere propriile instincte greşite şi recomandări eronate", a spus Donald Trump despre cei doi. 

Despre Anthony Fauci, Trump a spus că este "regele răzgândirii" şi l-a acuzat că şi-a schimbat foarte des recomandările din timpul pandemiei pentru a-şi face o imagine mai bună. 

În plus, mai spune Trump, Fauci ar fi încercat să îşi asume meritele pentru dezvoltarea rapidă a unui vaccin. "Eu am fost cel care a pus presiune pe FDA şi eu am reuşit să obţin aprobările pentru vaccin. Chiar şi presa care dă ştiri false ştie asta şi spune asta", a mai spus Trump, citat de Breitbart. 

"Lockdown-ul timpuriu ar fi salvat vieţi". Trump: "S-au mişcat prea încet"

Dr. Deborah Birx a explicat, într-un interviu pentru CNN, că mai multe vieţi americane ar fi fost salvate dacă lockdown-ul ar fi fost introdus cu câteva săptămâni mai devreme în 2020. 

Donald Trump spune, însă, că Fauci şi Birx sunt responsabili. "S-au mişcat prea încet. Dacă era după ei, am fi acum încuiaţi în subsolurile noastre, iar ţara noastră ar fi trecut printr-o criză financiară majoră", a concluzionat acesta. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Breitbart (@wearebreitbart)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel