Doi polițiști și-au cerut scuze pentru selfie-urile cu cadavrele a două surori înjunghiate

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Doi polițiști și-au cerut scuze că au făcut poze la locul morții a două surori.

Conform BBC, doi polițiști metropolitani din Londra acuzați că au făcut fotografii la locul unei duble crime au transmis că le „pare rău peste măsură pentru durerea cauzată”. Deniz Jaffer și Jamie Lewis au fost acuzați de comportament nepotrivit în funcție din cauza imaginilor cu surorile Nicole Smallman (27 de ani) și Bibaa Henry (46 de ani), găsite moarte în Wembley. Cele două au fost ucise într-un parc din capitala Marii Britanii în iunie 2020.

În tribunal, cei doi polițiști și-au cerut scuze prin intermediul avocaților lor și au indicat că vor pleda vinovat. Avocatul Luka Ponte, de partea pârâților, a spus: „Există indicații că vorbim de recunoașterea faptelor din partea ambilor pârâți”.

Ce s-a întâmplat pe 6 iunie 2020?

Henry, o asistentă socială, și sora sa, fotografa Smallman, se întâlniseră cu prietenele pentru a celebra ziua de naștere a surorii mai mari, cu o seară înainte. Mama lor, Mina Smallman, a spus că fotografiile realizate de polițiști le-au „dezumanizat” pe fiicele sale. „Doliul nostru a fost dus la alt nivel”, a transmis aceasta.

Secția de anchetare a polițiștilor a lansat o investigație după ce cei doi polițiști au fost acuzați că s-au fotografiat cu cadavrele femeilor. În noiembrie, procesul a fost trimis la serviciul de urmărire penală al coroanei. Ancheta vizează în mod separat și felul în care poliția metropolitană a gestionat apelurile rudelor îngrijorate în legătură cu dispariția surorilor, înainte ca trupurile neînsuflețite să fie descoperite pe 7 iunie.

Danyal Hussein, de 19 ani, va urma să fie judecat pe 9 iunie, acuzat de uciderea celor două femei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel